Pariuri sportive

Incredibil! Maxim i-a adus unui român din Târgu Mureş cel mai mare câştig la pariuri din România! Vezi suma fabuloasă încasată

Când zeiţa Fortuna vrea să îţi deschidă uşa poţi fi sigur că ai dat lovitura vieţii. Asta a trăit recent, cu prilejul preliminariilor CM un parior din Târgu Mureş, care a jucat la...
07.09.2017 | 17:22

Când zeiţa Fortuna vrea să îţi deschidă uşa poţi fi sigur că ai dat lovitura vieţii. Asta a trăit recent, cu prilejul preliminariilor CM un parior din Târgu Mureş, care a jucat la Fortuna. Şi tocmai la Fortuna i-a zâmbit omului nostru Fortuna, aducându-i un câştig ireal, posibil cel mai mare mare înregistrat în ţara noastră.

Castig pariuri fabulos la Targu Mures. A avut 20 de evenimente pe bilet

Cu o sumă de 18,5 euro, adică 85 lei, şi cu o megaselecţie de 20 de evenimente, câştigul posibil, dublat prin bonusul care se acordă pe măsură ce pe bilet figurează peste 12 selecţii, ajungea la 545856 lei câştigul, adică mai bine de 100.000 de euro!

Câştig pariuri fabulos. Dacă pierdea un meci lua doar zece la sută

Evident, în asemenea situaţii casele de pariuri au câştig de cauză în 99 de cazuri, dar cei de la Fortuna au avut parte de acel 1 la sută. Pentru că pariorul s-a văzut cu un bilet perfect, toate cele 20 de evenimente ieşind conform opţiunilor sale şi a devenit un om bogat în câteva zeci de ore.

Iar ca să întărim ideea că pentru compania Fortuna a fost mare ghinion şi că Fortuna a ţinut cu pariorul e suficient să amintim că una dintre selecţii a fost meciul România – Armenia 1-0. Ar trebui ca procente din câştig să ajungă şi Alexandru Maxim, cel care i-a băgat această sumă uriaşă în conturi cu golul său marcat în ultimele secunde ale partidei. Dacă ar fi pierdut un meci tot ar fi fost bine, pentru că ar fi câştigat zece la sută din sumă.