Pariuri sportive

Câștig uriaș la pariuri! A luat aproape 130.000 de lei cu 11 meciuri de fotbal

Un parior a dat lovitura și a reușit să câștige aproape 130.000 de lei la pariuri. Biletul a avut 11 partide de fotbal, iar la 10 dintre acestea a jucat soliști.
28.11.2023 | 17:26
Castig urias la pariuri A luat aproape 130000 de lei cu 11 meciuri de fotbal
Un parior a dat lovitura și a reușit să câștige aproape 130.000 de lei la pariuri. Biletul a avut 11 partide de fotbal, iar la 10 dintre acestea a jucat soliști. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul major la pariuri a venit la doar câteva zile după ce un alt parior a dat lovitura. Acesta a reușit să câștige aproape 22.000 de lei cu o dublă inspirație: atât la alegerea meciurilor, cât și în ceea ce privește momentul în care a ales să apese pe cash out.

Inspirația la pariuri i-au adus un câștig de aproape 130.000 de lei

Niciun weekend fără profit la Superbet. Meciurile tari de la sfârșitul săptămânii trecute au adus un câștig adevărat pentru un parior extrem de inspirat și norocos. A profitat din plin de toate bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace 11 partide de fotbal din campionatele Europei. Extrem de inspirat, el a ales să mizeze simplu pe soliști, doar la o singură întâlnire asigurându-se cu șansă dublă. La fel de adevărat că și la soliști și-a luat o marjă de eroare, folosind varianta SuperAvantaj.

A ales să joace un bilet pe care a alternat cotele mici cu cele mari, de la 1,25 la 2,55. În final a beneficiat de o cotă totală de 197,50 pe care a pus 500 de lei. Suma mare pe care a investit-o ne arată faptul că jucătorul a știut exact ce face și totul a fost bine calculat.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns omul nostru ca după ziua de duminică pe care o va ține minte toată viața să fie mai bogat cu 128.377,37 de lei, De precizat este faptul că 29.625,55 de lei din suma totală au venit ca urmare a SuperBonusului oferit cu maximă generozitate de Superbet.

Emoții mari pe cote mici

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la o întâlnire din Belgia și alta din Serie A, ambele cu cote destul de mici.

ADVERTISEMENT

Câștig pariuri

Cele mai mari palpitații le-a avut la Anderlecht – Molenbeek, unde a jucat 1 solist la o cotă de 1,42. Gazdele sunt în luptă la titlu, dar s-au văzut conduse la pauză. Revenirea s-a produs greu în partea a doua cu un gol din penalty și altul venit în minutul 90+1.

Câștig pariuri

Ceva emoții au existat și la meciul AS Roma – Udinese, la care a ales varianta 1 solist la o cotă de 1,57. Trupa lui Mourinho a condus 1-0 la pauză, dar s-a văzut egalată în startul părții secunde. Dybala și El Shaarawy au adus cele 3 puncte, dar reușitele lor au venit extrem de târziu.

ADVERTISEMENT

Câștig pariuri

În rest totul a decurs conform planului, inclusiv la derby-ul Dinamo – FCSB, unde a mizat pe victoria ”roș-albaștrilor”, și în cele din urmă weekend-ul s-a încheiat fericit pentru omul nostru. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Alex Ștefănescu, criticul literar și istoric, a murit
Alex Ștefănescu, criticul literar și istoric, a murit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment....
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment. Cauza ar fi fost comportamentul urât al sportivei ”M-a părăsit. A fost un șoc”
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde