Sport

Și Bucureștiul obține bani mulți la pariuri. Biletul cu super câștig din doar șapte evenimente

Câștig uriaș la pariuri în București. Un bilet cu șapte evenimente pe care a jucat o miză de 50 de lei s-a dovedit alegerea inspirată pentru jucătorul din Capitală.
16.11.2021 | 19:46
Si Bucurestiul obtine bani multi la pariuri Biletul cu super castig din doar sapte evenimente
Câștig uriaș la pariuri în București. A dat lovitura cu doar șapte evenimente pe bilet. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultimele săptămâni au adus foarte multe câștiguri la pariuri, în multe dintre orașele țării. Un bucureștean a vrut să puncteze și pentru Capitală și a făcut-o cu un bilet foarte bine gândit.

A mizat 50 de lei pe șapte cote destul de mari, dar le-a ales cu multă inspirație. Astfel că a obținut un profit excelent. Un câștig total de 10.823,69 lei. Este timpul să îți faci cont și să profiți și tu de numeroasele bonusuri oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT

Pariorul din București a ales șapte partide din preliminariile pentru Campionatul Mondial și a avut o idee clară în minute. A mers pe același pronostic la toate. Mai puține goluri în prima rerpriză decât în a doua. Cu cote un pic peste 2,00 la toate.

Câștig uriaș la pariuri în București. A ales șapte evenimente, toate cu același pronostic. Și a făcut un profit uriaș

Primul meci de pe bilet, Azerbaijan – Luxemburg, a fost bifat de o manieră categorică. A fost 3-1 scor final pentru oaspeții, după ce la pauză tabela rămăsese imaculată.

ADVERTISEMENT

Totul a decurs perfect și la Georgia – Suedia, tot cu o victorie a oaspeților. A fost 0-2, după ce și la acest meci am avut scor alb la pauză. Scenariul perfect pentru pariorul din București.

Mergem mai departe, tot cu emoții foarte aproape de zero, la Rusia – Cipru. Gazdele au avut 1-0 la pauză, dar s-au dezlănțuit în partea a doua. S-a terminat 6-0!

ADVERTISEMENT

La Armenia – Macedonia de Nord, în schimb, a fost dramatism pur. Oaspeții aveau 2-0 la pauză, rezultat complicat pentru pariul ales. Practic, era nevoie de trei goluri în partea a doua. Le-a marcat tot Macedonia de Nord, ultimul dintre ele în minutul 90.

În partida Irak – Siria a fost 0-0 la pauză, scorul perfect pentru acest tip de pariu. S-a terminat 1-1 și putem spune că nu au fost emoții, chiar dacă golurile au venit în ultimul sfert de oră.

ADVERTISEMENT

Un gol marcat în prelungirile primei reprize în amicalul Serbia – Qatar putea complica acest meci. Dar europenii au marcat repede de două ori în partea a doua și s-a bifat verde. A fost 4-1 scor final.

În fine, nu au fost probleme nici la amicalul Portugalia U20 – Anglia U20. Scorul a fost 0-0 la pauză, din nou pe gustul pariorului. Lusitanii au marcat cele două goluri din repriza secundă.

Din ce în ce mai mulți oameni obțin câștiguri uriașe la pariuri sportive. Este momentul să încerci și tu! Profită de numeroasele bonusuri oferite de Superbet.

 

 

ADVERTISEMENT