Pariuri sportive

Câștigă la pariuri ajutat de inteligența artificială cu BetMentor, opțiunea revoluționară lansată de Betano

21.03.2019 | 19:53
Castiga la pariuri ajutat de inteligenta artificiala cu BetMentor optiunea revolutionara lansata de Betano

BetMentor este cea mai nouă opțiune de pe site-ul Betano! Clienții casei de pariuri pot pune acum doar suma pe care vor să o parieze și cea pe care vor să o câștige, iar BetMentor vine cu sugestii de bilete!

Betano a ascultat cererea clienților și a adăugat în platforma de pariuri opțiunea BetMentor! Din partea utilizatorilor, mentorul nu are nevoie decât de suma pe care aceștia doresc să o parieze și de cea pe care vor să o câștige. Folosindu-se de statistici, BetMentor găsește cele mai probabile rezultate și le combină într-un bilet multiplu, a cărui cotă este suficientă pentru a atinge câștigul dorit de utilizator.

Practic, BetMentor face treaba pariorilor folosindu-se de inteligența artificială. Nu mai e nevoie ca pariorii să caute arhiva meciurilor pentru a vedea media cornerelor sau a cartonașelor. Acum, BetMentor analizează aceste informații din toate meciurile de fotbal disponibile și le adaugă pe bilet! Crearea unor bilete multiple nu a fost vreodată mai simplă.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  • Intră în contul tău Betano
  • Vei găsi BetMentor în meniul din dreapta ecranului
  • Alege suma pe care vrei să o pariezi
  • Alege suma pe care vrei să o câștigi
  • Vezi sugestiile arătate
  • Adaugă selecțiile la biletul de pariere

Dacă ești de acord cu toate selecțiile propuse de BetMentor, ai nevoie de un singur click pentru a le adăuga pe bilet! Iar dacă nu ești de acord cu un meci, e la fel de simplu. Tot cu un click, elimini meciul din listade sugestii, iar mentorul îți va propune altul cu o cotă apropiată, ales tot pe baza statisticilor.

În doar câteva secunde găsești orice cotă! Biletele multiple cu cote mari sunt mai simple ca oricând, cu opțiunea revoluționară lansată de Betano. Jocul începe acum!