Life

Câștigă Romică Țociu America Express? Cornel Palade îl deconspiră: „Îți vorbește în toate limbile”

Cornel Palade a vorbit despre participarea lui Romică Țociu la America Express, în exclusivitate pentru FANATIK. Actorul va concura alături de fiul său, Cătălin.
22.05.2023 | 17:30
Castiga Romica Tociu America Express Cornel Palade il deconspira Iti vorbeste in toate limbile
Cornel Palade, despre participarea lui Romică Țociu la America Express. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cornel Palade a comentat participarea lui Romică Țociu la America Express, în exclusivitate pentru FANATIK. Actorul ne-a spus că Țociu s-ar putea să facă o figură bună în show-ul plin de aventură de la Antena 1, că îl vor ține cu siguranță picioarele în alergătura la care va fi supus de probele concursului.

Romică Țociu, la America Express. Ce spune Cornel Palade despre participarea prietenului său în show-ul de la Antena 1

Cornel Palade îl descrie pe colegul său de breaslă și, totodată, prieten de-o viață drept un om extrem de ambițios. Spune că ar putea să se descurce bine în aventura de la America Express. Țociu are atuurile sale, pe care cu siguranță cei de acasă le vor descoperi.

ADVERTISEMENT

Actorul a dezvăluit și unul din punctele forte ale  lui Romică Țociu, cu care ar putea să ajungă departe în reality-show-ul de la Antena 1, este caterinca sa. Palade nu știe dacă Romică se va descurca foarte bine cu limba spaniolă. Zice, în același timp, că prietenul său are talentul de a vorbi în toate limbile mapamondului. Asta, deși, atenție, nimeni nu înțelege ce spune!

Mai mult, Cornel Palade crede că Romică Țociu are noroc în acest concurs pentru că participă cu fiul său, Cătălin. Glumind, Palade a zis că dacă Romică va avea probleme cu căratul bagajelor, fiul său va fi numai bun să le care pe unde o să îi poarte producătorii.

ADVERTISEMENT

Cornel Palade, despre prezența lui Romică Țociu la America Express: „Îți vorbește în toate limbile Pământului. Nu înțelegi ce spune”

„El e ambițios, așa. I-o plăcea, nu i-o plăcea, i-o fi cald, i-o fi frig. O avea de alergat mult. El oricum e destul de combatant așa… Pentru vârsta lui, aleargă bine. Oricum, are susținere. În primul rând îl are pe fiul său, care e băiat tânăr. O să care ăla bagajele”, a declarat Cornel Palade, pentru FANATIK.

„Nu știu cum o să se înțeleagă cu spaniola. Dacă ți-l pun pe Romică să-ți vorbească, îți vorbește în toate limbile Pământului. Nu înțelegi ce spune, dar îți vorbește și-n japoneză, în coreeană. Îți vorbește în ce limbă vrei tu. El spune ceva, dar nu se înțelege nimic. E caterincă”, ne-a mai spus Palade despre participarea lui Romică Țociu la America Express.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că și actorul a participat într-un show de televiziune unde a trebuit să treacă prin niște probe destul de grele, Cornel Palade a spus că America Express i se pare parfum pe lângă ce a îndurat el în Dominicană.

Cornel Palade consideră America Express un show mai puțin digerabil decât „Sunt celebru”: „Nu cad tarantule pe tine”

Pentru cei care nu mai țin minte, reamintim faptul că prietenul lui Țociu a făcut parte din proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show de la PRO TV câștigat de Anisia Gafton.

ADVERTISEMENT

„A fost o nenorocire la Sunt celebru. Aici e frumos. E cu plimbare, nu stai în junglă. Nu te plouă în cap. Nu cad tarantule pe tine, nu mănânci c*****i”, ne-a spus Cornel Palade.

Competiția America Express va fi difuzată în anul 2024, iar în reality-show-ul de la Antena 1 au fost înscrise câteva nume de-a dreptul surprinzătoare. Pe lângă Romică Țociu și fiul său, Cătălin, în emisiune îi vom mai putea vedea, printre alții, pe Iulia Albu și iubitul ei sau Alexia Eram și fratele influenceriței, Aris Melkior.

Celelalte șase echipe de celebrități participante sunt: Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Laura Giurcanu & Sânziana Negru, George Tănase & Ionuț Rusu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Ada & Antoneta Galeș și Giulia Anghelescu & Vlad Huidu.

ADVERTISEMENT