Advertorial

Câștigă un ceas de lux în timp ce te distrezi responsabil la Vlad Cazino!

27.09.2023 | 14:46
Castiga un ceas de lux in timp ce te distrezi responsabil la Vlad Cazino

Ceasuri marfă și alte premii atractive așteaptă să fie câștigate de către cei mai norocoși jucători de pe platforma Vlad Cazino. Și tu poți să fii printre ei, dacă optezi pentru promoție și te distrezi la orice slot, în cazinoul live sau camerele de bingo. Atât de simplu!

Vampirul Vlăduț îți poate purta noroc, astfel încât, dincolo de distracția epică garantată, să ai șanse pentru premii extra la extragerile săptămânale din această toamnă. Despre premii, putem spune că sunt multe și foarte, foarte șmecherifice!

Ceasuri de lux și alte surprize plăcute

În pas cu cele mai cool trenduri, Vlăduț și prietenul Cătălin Bordea, mare maestru de stand-up comedy, au selectat din nou premii originale. Îți amintești cu siguranță că liderii distracției cu șmecherie pe vampirie te-au surprins până acum cu vacanțe pe urmele vechilor egipteni (cu cadre desprinse din sloturile cu tematică antică), mașini sport, motociclete legendare, o autorulotă de lux și pachete de festival, toate gata să te inspire pentru divertisment cât se poate de variat, online și offline, la cele mai înalte cote ale distracției.

Acum, noua campanie cu premii de la Vlad Cazino vine cu accesorii cool și resurse de extra distracție la cazino online. Premiile cu statut de vedetă sunt ceasurile de lux de la marca elvețiană Breitling, celebră pentru produsele sale de înaltă precizie, concepute chiar pentru aviatori. Te vor încânta, de asemenea, ceasurile Garmin și Fitbit, în pas cu tehnologia de ultimă generație, gata să îți fie alături în cele mai dinamice momente din viața de zi cu zi.

Cum intri în cursa pentru premiile Vlad Cazino

Ești gata să acumulezi șanse la premii și te întrebi cum să fii aproape de ceasurile de lux și de celelalte extra beneficii? Mecanismul promoției este simplu și clar, așa cum îi place lui Vlăduț: trebuie doar să optezi și să joci minim 50 RON la orice slot, în cazinoul live sau la bingo. Când îndeplinești condiția, primești un tichet pentru extragerea săptămânală. La fiecare astfel de extragere este pregătit un fond de premiere încărcat cu un ceas Breitling, un ceas Garmin, un ceas Fitbit, 10 premii a câte 1.000 RON bani extra, 15 premii a câte 500 RON bani extra, 10 premii a câte 250 RON bani extra, 20 de premii a câte 250 RON bani extra, 30 de premii a câte 100 de rotiri gratuite la Wild Chapo 2.

Veștile bune vin la scurt timp după fiecare dintre extrageri, programate în următoarele date: 25 septembrie, 2 octombrie, 9 octombrie, 16 octombrie, 23 octombrie, 30 octombrie, 6 noiembrie, 13 noiembrie, 20 noiembrie, 27 noiembrie, 4 decembrie 2023. Ai timp să participi la campanie până pe 3 decembrie ora 23:59 CET. Grăbește-te, doar așa vei prinde și mai multe șanse la extra beneficii, în timp ce te distrezi așa cum îți place.

De 5 ani, vladcazino.ro este destinație favorită pe harta divertismentului șmecherific din țara noastră. La fel ca întotdeauna, cel mai dinamic cazinou online din România, cu ADN românesc și spirit inspirat din legendele cu vampiri din Transilvania, îți amintește regula nr. 1 a divertismentului de cea mai bună calitate: trebuie să joci responsabil, echilibrat, pentru a te bucura la maximum de fiecare astfel de experiență la sloturi sau la alte jocuri preferate de online casino.

Nu pierde startul! Intră chiar acum în cursa pentru premii cu adevărat VLADtastice, câștigă ceasuri de lux Breitling și alte premii epice doar la Vlad Cazino!

Vlad Cazino face parte din Grupul Kindred, companie cu peste 26 de ani de experiență internațională și care transformă industria jocurilor de noroc investind în tehnologii noi, în produse inovatoare și, mai presus de toate, în oameni. Prezent în România cu brandurile Unibet și Vlad Cazino, grupul Kindred a devenit primul operator care adoptă un indicator de urmărire a veniturilor obținute din câștiguri brute de la clienții cu risc ridicat de adicție, prin intermediul unor instrumente concepute cu ajutorul celor mai performante tehnologii.

Misiunea Kindred este de a oferi clienților săi o experiență de joc sigură și distractivă. Astfel, sub titulatura „Împreună spre zero”, Kindred și-a asumat obiectivul de a atinge în viitorul apropiat ținta de zero încasări de la jucătorii cu risc de adicție.

Staţiunea devenită raiul schiorilor în minivacanţă. Turişti din toate colţurile ţării, captivaţi:
Staţiunea devenită raiul schiorilor în minivacanţă. Turişti din toate colţurile ţării, captivaţi: "Se schiază chiar bine"
Ce surpriză: a câta favorită este România la câștigarea EURO 2024, după aflarea...
Ce surpriză: a câta favorită este România la câștigarea EURO 2024, după aflarea grupelor. Mult peste Germania
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este...
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este de o frumuseţe răpitoare
Istoria României, din perspectivă „mămăligocentrică“. Cum a ajuns un preparat universal să fie...
Istoria României, din perspectivă „mămăligocentrică“. Cum a ajuns un preparat universal să fie simbol național
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
UNGARIA UMILITĂ crunt în România! S-a întâmplat chiar de Ziua Națională
UNGARIA UMILITĂ crunt în România! S-a întâmplat chiar de Ziua Națională
Florin Piersic, întrebarea de care nu vrea să audă. Îi provoacă coșmaruri
Florin Piersic, întrebarea de care nu vrea să audă. Îi provoacă coșmaruri
Ce religie are Simona Halep. Puțini știu asta. Aceeași religie are și mama...
Ce religie are Simona Halep. Puțini știu asta. Aceeași religie are și mama ei: Nu merg la biserică des, nu este stilul meu
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
„În Rusia au apărut oameni-pește”. Cum i-a descris o celebră scriitoare rusă
„În Rusia au apărut oameni-pește”. Cum i-a descris o celebră scriitoare rusă
Eliminarea care dă peste cap America Express! Surpriză de proporții: s-a aflat următoarea...
Eliminarea care dă peste cap America Express! Surpriză de proporții: s-a aflat următoarea echipă care pleacă acasă
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!