Fotbal intern

A câştigat titlul în Liga 1, iar acum e închis pentru ucidere din culpă. Familia, la un pas să rămână fără casă: “Am făcut plângere penală!”

Răzvan Pădureţu a câştigat titlul alături de Unirea Uziceni în sezonul 2008-2009, iar acum se află în penitenciar  pentru ucidere din culpă şi părăsire a locului accidentului. Fostul...
03.10.2017 | 10:36

Răzvan Pădureţu a câştigat titlul alături de Unirea Uziceni în sezonul 2008-2009, iar acum se află în penitenciar  pentru ucidere din culpă şi părăsire a locului accidentului. Fostul fotbalist a fost condamnat la tre ani şi două luni de închisoare. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI.

Asta nu e tot, Raluca, soţia lui Răzvan Pădureţu, a vorbit despre momentele dificile prin care trece de când fostul fotbalist se află la închisoare şi speră ca acesta să fie eliberat cât mai curând. Mai mult, Raluca îl acuză pe fostul patron de la Unirea Urziceani, Dumitru Bucşaru, despre care susţine că l-a păcălit pe Pădureţu cu o sumă de bani.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Răzvan Pădureţu, ţepuit de patronul din Liga 1 

“Este adevărat că sunt evacuată din imobil, dovadă stă sentinţa publicată pe portal, dar este un abuz deoarece soţul meu nu a fost citat la locul de detenţie, aşa cum este normal. Profită de situaţia lui. Este singurul evacuat în momentul de faţă. Eu locuiesc, încă, acolo cu cei doi copii. Soţul meu şi-a rupt picioarele pe teren şi, în contul primei de 110.000 de euro pentru calificarea în Liga Campionilor cu Unirea Urziceni, a acceptat să primească o casă de la Dumitru Bucşaru.

Doar că Dumitru Bucşaru nu a plătit nimic, noi nu aveam de unde să ştim dacă sumele au fost virate sau nu pentru că ambele firme erau deţinute de Dumitru Bucşaru şi nu aveam acces la conturi. Astfel că am ajuns în situaţia asta. Înainte de a intra în faliment, ne-a chemat să semnăm o foaie, ca să putem salva casa, conform căreia trebuie să achităm 196.000 de euro. Am făcut plângere penală. Nu am plecat din locuinţă pentru că suntem de părere că ne aparţine. Ne vom lupta până la capăt pentru a ne găsi dreptatea. Păi acum riscăm să rămânem fără casă şi fără bani. Bani pe care soţul meu i-a muncit”, a spus Raluca, soţia lui Răzvan Pădureţu, pentru  cancan.ro.

ADVERTISEMENT

“A fost condamnat la trei ani şi două luni, dar sper să iasă mai repede. Are, deja, cinci luni de când se află acolo şi trag speranţe că va fi graţiat. Sper să găsim o posibilitate, să vină mai repede lângă mine şi cei mici”, a spus soţia fostului fotbalist

Pe parcursul carierei, Răzvan Pădureţu a evoluat pentru Dinamo, FCM Baia Mare FCM Câmpina, CSM Focşani, Gloria Bistriţa, FCSM Târgu Muereş, ACS Berceni, AC Clinceni şi Metalul Reşiţa. Acesta a adunat 284 de meciuri în toate competiţiile, a înscris 28 de goluri şi a oferit 17 pase decisive.

ADVERTISEMENT