Life

Câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities 2020 este Alexandra Ungureanu! Theo Rose, pe locul doi!

19.12.2020 | 23:30
Castigatoarea Bravo ai stil Celebrities 2020 este Alexandra Ungureanu Theo Rose pe locul doi
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities 2020 este Alexandra Ungureanu, potrivit deciziei luate de telespectatori prin SMS. FANATIK vă prezintă clasamentul marii finale a competiției de la Kanal D!


UPDATE, 23:57 Marea câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities este Alexandra Ungureanu! Lupta dintre Theo Rose și Ungureanu a fost una extrem de strânsă. Cele două s-au aflat la un moment dat la egalitate, însă în final Alexandra a trecut pe primul loc cu 50,3% din voturile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23:29 Andreea Tonciu, pe locul 3 în marea finală cu 16,6% din voturi!


UPDATE, ora 23:22 Cea de-a treia concurentă eliminată în gala finală de la Bravo, ai stil Celebrities, cu puțin pesye 9% este Deea Codrea.


UPDATE, ora 22:57 În spatele culorii verzi se află Oana Radu. Cântăreața este pe locul 5 (1,4%) în marea finală, votată de mai puțini telespectatori decât Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:52 Cristina Șșcanu este prima eliminată. Nevasta lui Mădălin Ionescu se situează pe locul 6, cu doar 0,8% din voturile publicului.


Bravo, ai stil Celebrities a debutat pe 22 ianuarie 2020 și a fost, de departe, cea mai urmărită ediție din cele 6 sezoane, având în vedere că a strâns o serie de personaje feminine celebre din industria showbiz-ului românesc.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele 6 finaliste (Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Oana Radu, Cristina Șișcanu și Deea Codrea), în concurs au mai participat vedete precum Raluca Tănase din trupa Bambi, ispita Maria Ilioiu, cântăreața sătmăreancă Bianca Rus, Calina Dumitrescu (fata Catincăi Roman), Emy Alupei, Bianca Giurcanu, sora celebrei fashioniste Laura Giurcanu și Gina Chirilă, fotomodel, partenera lui Bogdan Vlădău.

Câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities, decisă după un sezon plin de provocări

Emisiunea a fost plină de surpriză de-a lungul sezonului, iar una din cele mai neplăcute a fost întreruperea show-ului din cauza pandemiei. În luna martie, Kanal D a decis înghețarea show-ului după decretarea stării de urgență, iar filmările au fost reluate în luna mai.

ADVERTISEMENT

Show-ul, ajuns la al 6-lea sezon, a lansat o serie de vedete precum Emily Burghelea, Silvia Popescu, Marisa Paloma Brânzaru, Alina Ionescu sau Naba Salam. De departe, cea mai de succes vedetă produsă de show-ul de modă este Cristina Mihaela Dorobanțu, finalista primului sezon, cea care astăzi prezintă reality-show-ul Puterea dragostei în locul Andreei Mantea.

Momentele care au marcat ediția VIP a concursului de modă

Ediția cu VIP-uri a fost marcată de o serie de scandaluri. Dintre ele, amintim bătaia care a avut loc la începutul sezonului între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu în culise, când a fost nevoie chiar de intervenția poliției.

Un alt conflict cu ecou a fost cel dintre Calina Dumitrescu și producătorii de la Kanal D. Fata Catincăi Roman nu a mai suportat atitudinea Andreei Tonciu, cu care intra des în clinciuri, așa că a decis să abandoneze competiția, mai ales după ce s-a certat destul de urât cu Cătălin Botezatu.

Revelațiile sezonului au fost de la bun început Theo Rose, ale căror momente muzicale din galele săptămânale au strâns cele mai mult vizualizări și au doborât toate audiențele, dar și secvențele suprarealiste cu Bianca Rus, ținută în concurs în special datorită umorului ei involuntar.

 

ADVERTISEMENT