Video

Câștigătoarea de la Românii au talent și-a îndeplinit cel mai mare vis. Ce și-a cumpărat Ana Maria Mărgean

Iată care este primul lucru pe care l-a cumpărat câștigătoarea de la Românii au talent din premiul cel mare!
02.06.2021 | 22:30
Câștigătoarea de la Românii au talent și-a îndeplinit cel mai mare vis. Ce și-a cumpărat Ana Maria Mărgean
Ce și-a cumpărat Ana Maria Mărgean cu premiul de la Românii au talent. sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean a câștigat emisiunea Românii au talent, iar acum și-a îndeplinit cel mai mare vis, așa că se poate bucura de două mari realizări, într-un timp foarte scurt.

Ce vis și-a îndeplinit câștigătoarea de la Românii au talent

Ana Maria Mărgean a împărtășit cu fanii săi, pe rețelele de socializare, un vis pe care și l-a îndeplinit, după ce a reușit să fie câștigătoarea emisiunii Românii au talent.

Aceasta și-a cumpărat un cățelus, pe care și-l dorea de foarte mult timp, chiar de ziua copiilor. Desigur că ea a ținut să împărtășească această fericire cu fanii ei.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean a postat un filmuleț cu Buzz, cățelușul ei, rasa Bichon. Un astfel de cățeluș poate costa de la 800 la circa 2.000 de lei, în funcție de unde este cumpărat.

“La mulți ani, copii buni și frumoși! Să aveți o zi minunată! Am primit cel mai frumos cadou, cățelușul mult dorit! El e BUZZ! My love”, a scris câștigătoarea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce vrea să facă Ana Maria Mărgean cu premiul

Câștigătoarea a povestit ce vrea să facă cu premiul de la Românii au talent. Ea spunea chiar după ce a câștigat emisiunea că asta și-ar dori cel mai mult și a spus că părinții ei trebuie să fie de acord, odată ce a câștigat marele premiu.

“Mi-ar plăcea un bichon maltez, pentru că poate fi ținut în casă. Acum, cred că părinții mei vor fi de acord”, a spus fata de 11 ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ana Maria Mărgean a declarat că vrea să continue să investească în educația ei și dorește să se axeze pe muzică și dans. Ea vrea să ofere spectacole de ventrilocie.

„Aș investi în educație, doresc să devin un artist complet, să pot cânta toate genurie de muzică, să pot dansa, să pot impersona voci și să ofer spectacole de ventrilocie.

ADVERTISEMENT

În al doilea rând, mi-aș cumpăra cățelușul la care visez de câțiva ani, momentan avem 3 broscuțe țestoase și un papagal. Nu uit nici de familie, aș cumpăra câte un cadou și pentru frățiorii mei mai mici”, a spus aceasta, pentru Click.

Ana Maria Mărgean vrea să înființeze un ONG și să organizeze evenimente pentru copii.

„Pe termen lung, aș înființa un ONG și, când mai cresc, să pot organiza evenimente cu păpușile mele pentru copii, mai ales pentru acei copii defavorizați”, a mai declarat ea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria VIDEO
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri