Sport

Câștigătoarea play-out-ului din SuperLigă, transfer șocant din Liga 4 a Italiei!

UTA Arad este aproape de un transfer complet surprinzător pentru nivelul SuperLigii, al unui jucător care a evoluat în Liga a 4-a a Italiei în sezonul recent încheiat.
08.06.2024 | 09:00
Castigatoarea playoutului din SuperLiga transfer socant din Liga 4 a Italiei
UTA Arad, transferuri complet surprinzătoare / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Campania de mercato a început deja pentru majoritatea cluburilor din SuperLiga care își doresc conturarea unui lot competitiv. De altfel, UTA Arad s-a orientat către un campionat mai puțin obișnuit.

UTA Arad, transfer șocant din Liga 4 a Italiei!

UTA Arad este aproape de a transfera un jucător din Serie D a Italiei, echivalentul celui de-al patrulea eșalon. Luca Innocenti a fost prezent la reunirea celor de la UTA Arad, sub comanda reconfirmatului Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Nu este primul transfer din Serie D în SuperLiga în această perioadă de mercato. Hermannstadt, care s-a reunit recent, dar fără un jucător care este dat dispărut, l-a adus pe Mateus Castro tot din Serie D.

Luca Innocenti se află în probe cu formația arădeană, conform publicației Glasul Aradului, și ar putea fi păstrat definitiv. Cel mai probabil, dacă mijlocașul italian va impresiona, va rămâne sub comanda „Puriului“.

ADVERTISEMENT

Tânărul de doar 21 de ani a evoluat până acum pentru formațiile Mobilieri Ponsacco, Aprilia, Pisa U19 sau Fiorentina U18. Având o cotă de doar 50.000 de euro, pretențiile jucătorului nu ar trebui să fie uriașe.

De-a lungul carierei sale, Luca Innocenti a strâns 108 meciuri și a avut 18 contribuții personale, însemnând una la șase meciuri. Sezonul recent încheiat i-a priit mijlocașului italian, care a avut 28 de meciuri și 6 contribuții personale.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt, transfer tot din Serie D!

FC Hermannstadt a bifat un transfer cel puțin straniu, după ce l-au adus pe Mateus Castro, tot din Serie D. Mijlocașul brazilian a ajuns la o vârstă la care mulți fotbaliști deja sunt la maturitate, având 26 de ani.

De-a lungul carierei sale, Mateus Castro a trecut pe la cluburi din ligi inferioare din Spania sau Italia, dar și echipe de juniori din Brazilia. Sud-americanul a jucat pentru Reus FC Reddis, Atletico-MG U20, Malaga City Academy.

ADVERTISEMENT

În sezonul încheiat, brazilianul a strâns 29 de partide, având un număr impresionant de goluri, anume 17. De alfel, a oferit și trei pase decisive, fiind golgheterul campionatului pentru Gravina, formația sa.

  • 50.000 de euro este cota de piață a lui Luca Innocenti, potrivit Transfermarkt
  • 75.000 de euro este cota lui Mateus Castro
ADVERTISEMENT
Tags: