News

Câştigătorul Chefi la Cuţite 2017 este Cristian Andrei Olteanu! Ce a gătit!

A gătit ireproşabil! Câştigător Chefi la Cutite 2017 este Andrei Olteanu, din echipa Bontea! A plecat acasă cu cec-ul de 30 de mii de euro!
29.11.2017 | 14:06

Am ajuns la finalul sezonului 4 al show-ului culinar Chefi la Cutite. Câştigătorul celui mai dur sezon Chef la Cuţite este Andrei Olteanu din echipa lui Sorin Bontea. Marea finală a emisiunii ”Chefi la cuţite” a adus surprize mari pentru chefii Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Marţi, al patrulea sezon “Chefi la cuţite” şi-a desemnat câştigătorul în persoana lui Andrei Olteanu, un tânăr bucătar de doar 26 de ani, care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. „Andrei, câştigătorul sezonului 4 Chefi la cutite! Al meu!”, a scris Chef Bontea pe Facebook, alături de o fotografie semnificativă.

ADVERTISEMENT

Câştigătorul Chefi la Cuţite 2017, meniu fără cusur

S-a luptat cu doi concurenţi de-ai lui Florin Dumitrescu, Mihai Necula şi Silvian Hârâială. Pentru a doua oară în patru sezoane, Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun elev în ultimul act al competiţiei. Nervii au fost întinşi la maximum, dar au fost învinşi de dorinţa de a demonstra cine este cel mai bun şi cine merită să plece acasă cu cecul de 30.000 de euro. Pentru proba finală, cei trei au avut de făcut un meniu complet: starter (aperitiv), fel principal şi desert. Nu au lucrat de unii singuri, ci au avut parte de un ajutor preţios.

În grupul câştigător, Andrei Olteanu i-a avut alături pe Florian Lazăr şi Mihai Ionescu, de la echipa mov, şi pe Ionuţ Chiriţoiu, de la echipa verde. Meniul ales de Andrei a fost de efect şi i-a adus voturile majoritare care l-au făcut învingător. La aperitiv a avut: Scoici Saint Jaques şi King Crab în sos de cocos, cu ciuperci shimeji

ADVERTISEMENT

Fel principal: Doradă, piure cu usturoi şi sos de creveţi. Desert: Mousse de ciocolată, mousse de zmeură, sos de mango. Acest ultim preparat a fost creaţia lui Florian Lazăr. Andrei a recunoscut că nu îi place deloc să facă deserturi, aşa că s-a lăsat pe mâna fostului rival. Acesta a fost meniul care i-a adus cecul de 30 de mii de euro!