Sporturi

Câștigător de Turul Franței, arestat a doua oară într-o săptămână! A agresat o prostituată

Autor: Claudiu Surmei | 10.08.2018 | 15:09
Câștigător de Turul Franței, arestat a doua oară într-o săptămână! A agresat o prostituată

Fostul ciclist german Jan Ullrich a fost arestat vineri, în Frankfurt, după ce ar fi agresat o prostituată într-un hotel de lux din Germania. Câștigător de Turul Franței în anul 1977, Ullrich a ajuns pentru a doua oară la poliție în decurs de o săptămână. Neamțul a dat declarații în fața oamenilor legii și după un conflict cu vecinul său.

Jurnaliștii germani scriu că incidentul s-a petrecut într-un hotel de lux din Frankfurt, acolo unde fostul ciclist ar fi întreținut relații sexuale cu o prostituată, după care ar fi agresat-o. Alertați, polițiștii au ajuns repede la fața locului și l-au arestat pe Ullrich. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei din Frankfurt, acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor în momentul arestării. Fostul ciclist anunța la începutul acestei săptămâni că va urma un program care să îl ajute să se lase de droguri și alcool, la o clinică de dezintoxicare din Germania.

Câștigător de Turul Franței, arestat a doua oară într-o săptămână

Jan Ullrich a mai fost arestat și în urmă cu o săptămână, în Spania, după un conflict cu vecinul său, actorul Til Schweiger. Fostul sportiv, care locuiește în Mallorca, a intrat în grădina vecinului său, iar apoi a provocat o bătaie. Jan Ullrich i-a atacat pe actor şi invitaţii acestuia, care sărbătoareau lansarea filmului ”Honey in the Head”. Fostul rutier german a ajuns în pragul depresiei după divorţul de Sara Steinhauser, alături de care a fost 13 ani. În urma separării, cei trei copii ai cuplului au rămas alături de mamă în Germania.

Fostul ciclist a povestit cum a început incidentul de la casa actorului. ”Am sunat la uşă, nu mi-a răspuns nimeni, aşa că am intrat. M-am certat cu un angajat al lui Til, iar acesta s-a dezlănţuit asupra mea cu o figură de karate. A venit poliţia, dar nu m-am putut înţelege cu agenţii. Vorbeau doar spaniolă, nici germană, nici engleză. Nu mi-am putut suna avocatul. În celulă a fost groaznic, a fost una dintre cele mai urâte experienţe din viaţa mea”, a afirmat Jan Ullrich.

Jan Ullrich are probleme cu alcoolul

Jan Ullrich, care a câștigat Turul Franței în 1997, a recunoscut că are probleme grave cu alcoolul și că va merge la o clinică de dezintoxicare din Germania. ”Separarea de Sara şi distanţa faţă de copiii mei, pe care nu i-am văzut de la Crăciun şi care aproape nici nu-mi vorbesc, m-au făcut să fac acest lucru şi să consum diverse chestii, iar acum regret foarte tare. Din dragoste pentru copiii mei, am decis să fac terapie”, a declarat Ullrich. Fostul mare ciclist german, care a mai câştigat şi Turul Spaniei în 1999 şi a fost campion olimpic în 2000 la Sydney, a văzut în finalul carierei cum reputaţia i-a fost afectată de implicarea sa în afacerea Puerto de dopaj organizat. În 2013 a recunoscut că s-a dopat, iar de atunci viaţa lui părea să ia o altă turnură, una pozitivă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!