Life

Câștigător Survivor România 2023. Dan Ursa a pus mâna pe marele premiu

Câștigător Survivor România 2023. Toți fanii show-ului de la Pro Tv așteaptă cu nerăbdare să afle cine a câștigat marele premiu de 100.000 de euro.
24.05.2023 | 23:41
Castigator Survivor Romania 2023 Dan Ursa a pus mana pe marele premiu
Cine a câștigat Survivor România 2023? Sursa foto: Facebook.com / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
24-05-2023
20:51

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023

Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023 și pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Concurentul l-a învins pe Andrei Krișan la votul publicului. 

24-05-2023
19:59

Dan Ursa, al doilea finalist! Carmen Grebenișan, eliminată

Al doilea finalist de la Survivor România 2023 este Dan Ursa. Acesta va intra la a doua sesiune de vot, alături de Andrei Krișan. Unul dintre ei va fi marele câștigător Survivor 2023. Pentru Carmen Grebenișan, lupta s-a încheiat, după multe emoții. 

24-05-2023
19:26

A început Consiliul live din finala Survivor 2023

A început Consiliul live din marea finală Survivor România 2023. Carmen Grebenișan și Dan Ursa vor fi votați de public, în primă fază, iar cel care obține cele mai multe voturi i se va alătura lui Andrei Krișan în lupta finală. 

Concurenții stau cu sufletul la gură, susținuți de foștii lor coechipieri. Doar unul dintre cei trei va pune mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. 

24-05-2023
19:11

Andreu Krișan, câștigătorului ultimului joc de la Survivor 2023! Dan Ursa va intra la votul publicului

Andrei Krișan merge direct în finală, după ce l-a învins pe Dan Ursa la ultimul joc din finala Survivor. Amândoi au avut câte patru vieți, iar Krișan a rămas cu toate. 

Astfel, Dan ursa i se alătură lui Carmen Grebenișan în prima sesiune a votului publicului, în timp ce Krișan poate vi votat în cea de-a doua. 

24-05-2023
19:01

Andrei Krișan și Dan Ursa se duelează în ultima etapă a jocului

Andrei Krișan și Dan Ursa se duelează în ultima etapă a jocului din finala Survivor 2023. Cel care pierde va intra la vot, alături de Carmen Grebenișan. 

Câștigătorul va intra la cea de-a doua sesiune de votare, în urma căruia telespectatorii vor decide cine este marele câștigător. 

24-05-2023
18:49

Dan Ursa a câștigat a doua etapă a jocului din finală

Dan Ursa este câștigătorul etapei cu numărul doi a ultimului joc din finală. Acesta se va lupta cu Andrei Krișan în ultima etapă. 

Carmen Grebenișan, în schimb, nu va mai concura și va intra direct la votul publicului, alături de cel care pierde a treia etapă. 

24-05-2023
18:44

Carmen Grebenișan și Dan Ursa, egalitate în jocul din finala Surivor

Carmen Grebenișan și Dan Ursa sunt la egalitate în cea de-a doua etapă a jocului din finala Survivor România 2023.

Ambii au rămas cu două vieți, iar unul dintre ei se va duela cu Andrei Krișan în ultima etapă. 

24-05-2023
18:34

Dan Ursa și Carmen Grebenișan, pe traseu în a doua etapă

A început următoarea etapă a jocului din marea finală. Concurenții vor avea, de data aceasta, patru vieți. Carmen Grebenișan și Dan Ursa se vor lupta în această etapă, iar Andrei Krișan nu li se va alătura. 

În schimb, Andrei Krișan va juca în ultima etapă, iar fiecare dintre cei trei concurenți va lupta pe traseu. Unul singur se va califica direct în finală. 

24-05-2023
18:22

Andrei Krișan a câștigat prima etapă a jocului de astăzi

După ce Carmen Grebenișan a pierdut toate viețile la jocul de astăzi, restul duelului s-a dat între Dan Ursa și Andrei Krișan. Amândoi au rămas cu câte o viață, așa că între ei a avut loc un duel de departajare. 

În final, Andrei Krișan este cel care a câștigat a doua etapă a jocului din marea finală. La următoarea etapă, concurentul va sta pe bancă, iar la ultima vor lupta toți finaliștii. 

24-05-2023
18:14

Care este situația la ultimul joc al sezonului

Concurenții se luptă pe rând pe traseu, iar Dan Ursa și Andrei Krișan mai au două viețu. Carmen Grebenișan a pierdut toate viețile, astfel că duelul va continua între ceilalți doi concurenți.

Andrei Krișan, cel care a câștigat prima etapă a ultimului joc, nu a fost nevoit să joace la cea de-a doua, în primă fază. Proba este una eliminatorie, după cum a explicat Daniel Pavel. Mai este puțin până când vom afla cine se califică direct în finală și ce concurent va intra alături de acesta la votul publicului. 

24-05-2023
18:08

Finaliștii Survivor 2023 dispută ultimul Joc de Imunitate

Daniel Pavel le-a explicat celor trei concurenți cum se va desfășura finala acestui sezon. Ultimul joc are trei etape. La început, concurenții dispută un joc de calificare contra timp. La al doilea traseu joacă, inițial, doar cei care au pierdut prima probă. Sistemul este unul bazat pe vieți. 

Concurentul care va câștiga ultimul Joc de Imunitate de astăzi intră automat în marea finală. Ceilalți doi intră la votul publicului. 

24-05-2023
13:28

Andrei Krișan, primul finalist. Carmen Grebenișan și Dan Ursa, la duel

Ultimul joc pentru imunitate l-a câștigat Andrei Krișan, notează Viperele vesele. Prin urmare, Dan Ursa și Carmen Grebenișan se vor ”bate” în fața telespectatorilor pentru a i se alătura lui Krișan în tabloul final, de doi, al show-ului de la PRO TV.

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă informăm că Krisan va câștiga ultimul joc pentru imunitate de la Survivor România 2023, calificându-se în Marea Finală.

Dan Ursa a jucat 3 trasee a câte 4 meciuri, în final, fiind aproape de leșin din cauza epuizării, ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii acestui ultim joc pentru imunitate de la Survivor România 2023.

Așadar, în finala Survivor România 2023, publicul va avea de ales, într-o primă fază, dintre Carmen și Dan Ursa, concurentul care să îi se alăture lui Krișan la ultimul vot al publicului, votul pentru câștigarea trofeului Survivor!”, notează Viperele Vesele pe Instagram. 

24-05-2023
10:06

Finala Survivor România 2023. Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan luptă pentru premiul cel mare

Finala Survivor România 2023 începe în doar câteva ore. Alexandra Ciomag a fost eliminată în ediția de marți, 23 mai, de la Survivor România. Astfel, lupta cea mare se dă între Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. 

Surpriza serii de la Pro Tv este că în marea finală Survivor România 2023 vor fi prezenți și restul concurenților. Astfel, îi vom revedea din nou pe Faimoși și pe Războinici în formula de la început.

Excepție fac Sebastian Dobrincu, Vica Blochina și Maria Constantin. Ei sunt concurenții care din păcate nu vor putea să participe la marea finală. 

Rămâne de văzut cine va fi marele câștigător Survivor România 2023 care va pleca acasă cu premiul cel mare. Să nu uităm că deși Pro Tv a anunțat un premiu de 100.000 de euro, după ce banii vor fi impozitați, câștigătorul Survivor România primește în final o cu totul altă sumă. Vorbim de mai puțin de 90.000 de euro din premiul total. 

 

 

Câștigător Survivor România 2023. Marea finală Survivor România 2023 are loc miercuri, 24 mai. Astfel, mâine seară vom afla cine este câștigătorul Survivor România 2023, care va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro.

Câștigător Survivor România 2023

Survivor România 2023 a fost unul cu adevărat încărcat de emoții. Au existat numeroase conflicte de-a lungul celor aproape șase luni din Republica Dominicană. Fanii au avut și ei lucruri de reproșat, concurenții au fost puși în dificultate, însă acum, finalul bate la ușă.

ADVERTISEMENT

Trei concurenți ajung în marea finală, iar unul singur va fi câștigător Survivor România. Pe traseu îi vom vedea pe Dan Ursa, care de altfel va câștiga colanul de imunitate în ediția de marți, 23 mai. El reușește practic să își asigure de unul singur locul în marea finală.

Alături de el îi vom mai vedea astăzi și pe Carmen Grebenișan, pe Andrei Krișan, dar și pe Alexandra Ciomag. Dacă pentru Dan Ursa lucrurile sunt sigure, nu același lucru îl putem spune și despre ceilalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Aceștia stau la mâna publicului, astfel că cei de acasă decid cine va merge sau nu în marea finală a show-ului de la Pro Tv. Oricum ar fi, scenariile sunt împărțite când vine vorba de marele câștigător Survivor România 2023.

Dacă ar fi să ne uităm la cotele de pariuri, doi concurenți erau la egalitate săptămâna trecută. Este vorba despre Carmen Grebenișan și Dan Ursa, care aveau o cotă de 4,00, conform informațiilor obținute de FANATIK

ADVERTISEMENT

Pe cine miza Alin Chirilă

Mai departe, pe locul următor se afla Andrei Krișan săptămâna trecută, cu o cotă de 5,00. Și Alexandra Ciomag avea o cotă de 12,00. De cealaltă parte, Alexandra Porkolab avea o cotă de 10,00, însă având în vedere eliminarea sa, cel mai probabil mulți contează acum pe Dan Ursa și Carmen.

Cine va fi marele câștigător Survivor România 2023? Dilemele sunt mari, iar timpul se scurge. Dacă stăm să ne uităm la declarațiile făcute de-a lungul timpului de foști concurenți și nu numai, Carmen Grebenișan ar avea cele mai mari șanse.

ADVERTISEMENT

Chiar Alin Chirilă, care de altfel a fost cel mai eficient concurent de la Survivor România 2023 făcea câteva dezvăluiri în acest sens. Acesta și-ar fi dorit ca Ștefania Stănilă să câștige show-ul de la Pro Tv.

Pe de altă parte, el dezvăluia că cel mai probabil Carmen Grebenișan va reuși să atragă cele mai multe voturi din partea publicului. ”Cred că va fi o finală a fetelor. Am văzut că Ștefania a scăzut în ultima perioadă. O susțin pe Ștefania Stănilă să câștige, dar cred că va câștiga Carmen Grebenișan”, spunea fostul Războinic în urmă cu ceva timp. Din păcate însă, Ștefania avea și ea să fie eliminată ulterior.

ADVERTISEMENT