Life

Câștigătorii emisiunii Mireasa, sezon 4, au decis ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Ella și Petrică au fost cei mai îndrăgiți concurenți din emisiunea Mireasa de la Antena 1. Au câștigat marele premiu de 40.000 de euro și știu deja ce vor face cu suma obținută.
20.12.2021 | 16:56
Castigatorii emisiunii Mireasa sezon 4 au decis ce fac cu premiul de 40000 de euro
Câștigătorii emisiunii Mireasa, sezon 4, au decis ce fac cu premiul de 40.000 de euro. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Ella și Petrică au fost preferații telespectatorilor. Pe parcursul emisiunii Mireasa au dovedit că se iubesc sincer și au știut cum să facă față tuturor provocărilor.

În ediția difuzată duminică, 19 decembrie 2021, Ella și Petrică au aflat că au primit cele mai multe voturi din partea publicului, astfel au câștigat premiul pus în joc de 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți de la Mireasă știu deja ce vor face cu banii câștigați.

Câștigătorii emisiunii Mireasa, sezon 4, au decis ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Trei cupluri au decis să se căsătorească în finala sezonului 4 Mireasa. Cei care au atras simpatia publicului pe parcursul celor 4 luni de când a început emisiunea au fost Ella și Petrică. Aceștia au dovedit că se iubesc mai presus de orice, după ce au trecut prin situații la limită. Chiar înainte de marea finală, cei doi îndrăgostiți au decis să meargă la biserică pentru a primi binecuvântarea preotului.

În urma voturilor publicului, Ella și Petrică au fost desemnați câștigătorii sezonului 4 Mireasă. Au luat premiul de 40.000 de euro, după ce au primit 46,46% din voturile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Tineri au dezvăluit că s-au gândit deja ce vor face cu banii câștigați. Doresc să-și construiască o casă în Baia Mare.

“Nu ne vine să credem! Nu ne așteptam. Nici nu ne gândeam la asta! Cu banii vrem să ne luăm o casă în Baia Mare!”, au spus Ella și Petrică la Antena 1, după ce au aflat că au câștigat.

ADVERTISEMENT

Zeci de mesaje pentru Ella și Petrică

Fanii emisiunii au reacționat imediat după ce au fost anunțați câștigătorii.

“Felicitări copii frumoși Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă sănătate și fericire !!”

“Ce mă bucur! Chiar nu voiam să câștige AA, care nu transmit absolut nimic”

“Locul doi a fost ocupat de cuplul format din Ana și Alex, în timp ce pe locul trei s-au clasat Raluca și Ion.”

ADVERTISEMENT

“Felicitări Petrică și Ella m-am bucurat pentru voi, a-ți meritat acest premiu. Să fiți fericiți să vă însoțească la tot pasul bucurie și ajutorul bunului Dumnezeu să fie în căsuța mult visată .”

“Felicitări Ella și Petrica, să vă fie bine și să fiți sănătoși și fericiți împreună.” , sunt câteva dintre mesajele scrise de fani pe Instagram. 

ADVERTISEMENT