Life

Câștigătorii Mireasa sezonul 4. Cine a luat premiul de 40.000 de euro pus în joc de Antena 1

Câștigătorii Mireasa, sezonul 4, au fost aleși de telespectatori după o săptămână întreagă de votare. Publicul a decis cine sunt eroii reality-show-ului matrimonial de la Antena 1.
19.12.2021 | 18:49
Castigatorii Mireasa sezonul 4 Cine a luat premiul de 40000 de euro pus in joc de Antena 1
Câștigătorii Mireasa sezonul 4. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

După 4 luni în care s-au văzut și s-au plăcut, n-a mai rămas nimic de făcut decât să spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Cele patru cupluri ajunse în finala Mireasa au pășit cu emoții în marea finală, însă doar unul a reușit să câștige.

Marii câștigători ai sezonului 4 Mireasa au fost desemnați Ela și Petrică!

În finala competiției nu au ajuns doar cupluri. Trei dintre concurenți nu au reușit să formeze un cuplu cu care să facă parte în poza de final.

ADVERTISEMENT

Alina, Adelina și Seba au devenit finaliști cu slabe șanse de a câștiga acest sezon. Cea de-a patra ediție a concursului matrimonial a fost una plină de controverse și răsturnări de situație.

Alexandru s-a reîntâlnit în casa Mireasa cu fosta iubită, Adelina

Alexandru, cel care a ajuns în finală la brațul Anei, a fost urmărit de trecut în casa Mireasa. Asta deoarece în competiție s-a reîntâlnit cu fosta lui iubită, Adelina.

ADVERTISEMENT

Adelina a încercat să-l recâștige pe fostul ei partener, însă acesta a avut ochi numai pentru Ana. Odată cu trecerea lunilor, Adelina și-a îndreptat și ea privirea către un alt băiat, Seba.

Din păcate, cei doi nu au reușit să ajungă ținându-se de mână în finală. Adelina și Seba s-au despărțit pe ultima sută de metri, chiar în săptămâna dinaintea ultimuluin episod al acestei emisiuni.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, există patru cupluri care privesc cu mare entuziasm viitorul lor împreună. Ana și Alex, cei pomeniți mai sus, se numără printre perechi.

Petrică și Ela, gata de căsătorie

Celelalte perechi care s-au luptat pentru marele premiu au fost Raluca și Ion, Maria și Marius, respectiv Petrică și Ela.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de terminarea competiției, Petrică și Ela, doi dintre finaliști, s-au oprit la o biserică pentru a primi binecuvântarea unui preot privind relația lor. Cei doi concurenți nu au avut un parcurs fără probleme.

Ela și Petrică au avut la un moment dat anumite probleme de cuplu, însă dragostea lor a reușit să învingă orice dificultate. Finala i-a prins mai îndrăgostiți ca niciodată pe cei doi.

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa a început la Antena 1 la sfârșitul lunii august. Acesta a fost cel mai scurt sezon din cele patru. Cel de anul trecut a durat aproape un an, iar acela a fost câștigat de Maria și Liviu Olteanu.

 

ADVERTISEMENT