Life

Câștigătorul Românii au Talent de la Pro TV, grav bolnav! Povestea înduioșătoare a lui Cristian Ciaușu

Câștigătorul sezonului 14 Românii au Talent de la Pro TV, Cristian Ciaușu, suferă de o boală gravă.
01.06.2024 | 22:27
Castigatorul Romanii au Talent de la Pro TV grav bolnav Povestea induiosatoare a lui Cristian Ciausu
Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent, suferă de o boală grea, dar cântă la noi ca să amelioreze simptomele / Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristian Ciaușu a reușit să câștige marele premiu de la Românii au Talent. Show-ul de la Pro TV i-a adus 120.000 de euro în conturi și celebritatea la care unii pot doar visa. Dar, în spatele victoriei sale, se află o poveste de viață, una teribilă.

Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent, suferă de o boală grea

Cristian Ciaușu a reușit să impresioneze la Românii au talent cu felul în care a cântat la nai. Iar în marea finală, puștiul a reușit să obțină marele premiu – 120.000 de euro – și a fost încununat câștigător al celui de-al 14 sezon al show-ului Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Faptul că a impresionat prin felul în care cântă la nai, este cu atât mai remarcabil cu cât Cristian Ciaușu suferă de o boală gravă. Mai exact, el suferă de astm, o boală care împiedică respirația normală. Iar cum instrumentul lui este unul de suflat, performanța lui devine de-a dreptul formidabilă.

„La 6 ani am fost diagnosticat cu astm. La 6 ani am avut prima criză. A fost foarte rău. Mama a căutat pe internet și a găsit că poți ameliora această boală prin suflare. Fiind și ea pasionată, a ales naiul. Acum nu mai am nevoie de inhalator, am instrumentul care mi-a salvat viața.

ADVERTISEMENT

Mama este mândră, e în al 9-lea cer. Ea s-a descurcat greu cu mine, ea m-a crescut singură, tatăl meu s-a despărțit de ea. Îi mulțumesc mamei pentru tot timpul pe care mi l-a alocat mie. Vreau să dedic această seară mamei mele, sper să fie mândră de mine”, a spus concurentul, chiar înainte de a urca pe scena Românii au Talent.

Cristian Ciaușu, efort total pentru perfecționare

Ajuns la 14 ani, Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent, a dezvăluit că a făcut eforturi uriașe pentru a stăpâni naiul și, desigur, pentru a ameliora simptomele bolii de care suferă. Ore la rândul, zi de zi, a stat, a studiat și a cântat. Iar acum este fericit.

ADVERTISEMENT

”Eram într-o tensiune constantă, dar s-a transformat în încântare. În fiecare zi, am stat în camera de hotel și am repetat ore întregi. Este un triumf al meu și o bornă în cariera mea”, a spus Cristian Ciaușu după ce a aflat că e câștigătorul show-ului Pro TV, Românii au talent.

Marea finală a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:34. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, Pro Tv avea 7.5 puncte de rating și 30.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.6 puncte de audiență și 14.5% share.

ADVERTISEMENT

De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:57, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de...
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de o premieră istorică sau de un potențial eșec
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
În Vaslui se câștigă la cireșe mai bine decât în Spania la căpșuni....
În Vaslui se câștigă la cireșe mai bine decât în Spania la căpșuni. Cu cât e plătita ziua de muncă
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe...
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe primul loc, după ce s-a prăbușit averea unui rival
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Legendara artistă ne-a părăsit. Viața ei a fost un adevărat coșmar în ultimii...
Legendara artistă ne-a părăsit. Viața ei a fost un adevărat coșmar în ultimii ani
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
„Există dovezi clare că au fost daţi bani de către candidatul PSD pentru...
„Există dovezi clare că au fost daţi bani de către candidatul PSD pentru cumpărarea de voturi”. Radu Mihaiu, plângere penală împotriva Biroului Electoral Sector 2
Celebrul oraș cu nume vulgar unde se află cel mai bine conservat amfiteatru...
Celebrul oraș cu nume vulgar unde se află cel mai bine conservat amfiteatru roman din lume. Poate fi vizitat de toți românii