Life

Câștigătorul X Factor România 2021, contestat. Telespectatorii au luat foc: „Dăm premiul străinilor”

Câștigătorul X Factor România din acest an nu este pe placul tuturor. Fanii emisiunii au reacționat destul de dure la adresa producției de la Antena 1.
24.12.2021 | 10:41
Castigatorul X Factor Romania 2021 contestat Telespectatorii au luat foc Dam premiul strainilor
Nick Casciaro, câștigătorul X Factor România 2021. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nick Casciaro, câștigătorul X Factor România 2021, a făcut parte din echipa Loredanei Groza și este cel care a intrat în posesia cecului de 50.000 de euro.

Cântărețul italian a avut o prestație de zile mari în finala care a avut loc joi, 23 decembrie. Au existat și destule voci care sunt deranjate de faptul că acesta a și câștigat concursul, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Loredana a ajuns și anul trecut în marea finală, cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, însă nu a reușit să câștige. Anul acesta, norocul a fost de partea juratei și a concurentului pe care l-a antrenat în acest sezon.

Câștigătorul X Factor România 2021, contestat de telespectatori

În spațiul online, oamenii au spus că ar fi meritat Bryanna să câștige. Mulți au scris comentarii destul de neplăcute la adresa lui Casciaro, unele cu tentă xenofobă.

ADVERTISEMENT

„Eu aș numi emisiunea X Factor Italia!; Merita Andrei. Nu i s-au ales deloc piesele potrivite; În loc să apreciem vocile României și se ne mândrim, le dăm premiul străinilor; 

Cred că l-au votat multe femei, pentru că arată binișor”, sunt câteva dintre comentariile răutăcioase scrise de telespectatori pe pagina oficială de Instagram a concursului.

ADVERTISEMENT

Cine este Nick Casciaro

Nick Casciaro este un tânăr artist în vârstă de 31 de ani, care s-a înscris la X Factor România pentru a elimina stereotipurile în privința sa. Mulți nu au crezut în talentul său, considerând că este doar frumos, însă odată cu participarea în show-ul de la Antenă, italianul a dovedit că fizicul său de invidiat nu înseamnă totul.

Până să se apuce serios de muzică, Nick a practicat mai multe sporturi. Este pasionat de rugby, fotbal sau patinaj, iar pe lângă asta, adoră surful.

ADVERTISEMENT

Marele vis al câștigătorului X Factor este să se stabilească în Statele Unite ale Americii. Mai precis, vrea să trăiască în California. Premiul câștigat la Antena 1 poate fi un bun început pentru a-și îndeplini această dorință. Suma îi poate fi de ajutor pentru a-și începe viața în America unde, de ce nu, poate chiar va realiza ceva frumos pe plan muzical.

Antena 1 a difuzat anul acesta cel de-al zecelea sezon X Factor. Emisiunea din 2021 a avut mai puțin priză la public. Din acest motiv,  producătorii au ”sacrificat” finala mutând-o după ora 22, și nu la 20:00 așa cum se întâmpla în alți ani.

 

ADVERTISEMENT