Life

Cât a ajuns să câștige femeia care i-a cumpărat Furadan Mădălinei Manole. Berta Slav este angajată la ANAF

Berta Slav, femeia care i-a dat Furadanul Mădălinei Manole, câștigă destul de bine ca angajată la Fisc. Salariul acesteia a crescut cu mai bine de 2.000 de lei în ultimul an.
13.07.2022 | 16:30
Cat a ajuns sa castige femeia care ia cumparat Furadan Madalinei Manole Berta Slav este angajata la ANAF
Adriana Berta Slav i-a făcut rost de Furadan Mădălinei Manole. Cât câștigă acum consiliera de la Fisc. Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Berta Slav a intrat în atenția tuturor în urmă cu 12 ani, când a avut loc sinuciderea Mădălinei Manole. Ea este femeia care i-a dat cântăreței Furadan, substanța care i-a adus sfârșitul.

Femeia care i-a trimis substanța Furadan Mădălinei Manole câștigă peste 8.000 de lei pe lună

Berta o cunoștea pe Mădălina Manole de mai bine de 20 de ani, fiindu-i destul de apropiată. Era una din fanele ei înfocate și a făcut rost de substanță, cumpărând-o de pe internet. Mădălina i-ar fi zis prietenei sale că avea nevoie de acest pesticid pentru culturile din grădina socrilor.

ADVERTISEMENT

Angajată acum la ANAF, Berta Slav nu a bănuit nici măcar o clipă ce avea să facă regretata artistă cu Furadanul, crezând că va folosi pesticidul pentru grădină, nicidecum că îl va înghiți. Intenția reală nu o știa nimeni.

În această speță, procurorii s-au sesizat imediat, însă au decis neînceperea urmăririi penale față de consiliera de la Fisc. Potrivit autorităților, Berta A. Slav nu a avut nicio responsabilitate în înlesnirea sinuciderii “fetei cu părul de foc”.

ADVERTISEMENT

După investigații amănunțite și audieri pe bandă rulantă, oamenii legii au ajuns la concluzia că Berta nu știa ce intenționa să facă Mădălina cu Furadanul, ancheta pornind de la mesajul de adio pe care cântăreața l-a lăsat.

Marcată de sinuciderea cântăreței, pe care o admira foarte tare, Berta a încercat să își revină cu greu după acel episod. Și-a văzut de cursul firesc al vieții, iar în prezent este angajată la ANAF, unde ia un salariu destul de bun.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarației sale de avere, actualizată pe 29 martie 2022, aceasta câștigă 99.970 de lei pe an, adică 8.330 de lei pe lună. În raportul întocmit privind veniturile și bunurile sale nu sunt trecute alte surse de venit ori imobile, terenuri etc.

Imagine sus: venitul anual obținut în 2021. Al doilea tabel: venitul anual valabil pentru 2022. Sursa foto: ANAF

Salariu mai mare față de 2021

Adriana Berta Slav pare să fie o angajată model la ANAF, asta deoarece salariul ei a crescut simțitor în ultimul an. Femeia care i-a dat Furadan Mădălinei Manole este consilier superior la Direcția Regională a Finanțelor Publice București.

ADVERTISEMENT

Față de anul 2021, Berta câștigă azi, în plus, 24.950 de lei. Anul trecut, aceasta lua 6.251 de lei pe lună. Consiliera de la Fisc figura și cu un credit luat de la o cunoscută bancă, pe care l-ar fi achitat în 2022, data până la care era prevăzut contractul. Aceasta solicitase de la respectiva bancă suma de 38.122 lei.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei. Cântăreața ar mai fi încercat să se sinucidă pe 17 iunie, în același an. Unul dintre apropiați povestea la acea vreme că ar fi luat mai multe pilule de paracetamol, la prima ei tentativă.

Noaptea de 14 iulie, greu de uitat pentru apropiații Mădălinei

Tragedia s-a produs, în cele din urmă, în noaptea de 14 iulie. Mădălina a băut pesticidul după ce s-a asigurat că soțul și fiul ei au adormit, în jurul orei 3 dimineața.

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, idolul unei generații. Artista care s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani a lansat o serie de șlagăre de succes.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără „Suflet gol”, „Tu n-ai avut curaj”, „Fată dragă”, „Ei și ce?” și „Vreau să te uit”. Moartea ei i-a marcat nu doar pe membrii familiei, ci și pe fani și colegii de breaslă, dintre care niciunul nu bănuia cât de adâncă era depresia cu care vedeta se lupta.

ADVERTISEMENT