News

Cât a ajuns să coste o cameră la Poiana Brașov, de 1 Mai. Hotelier: ”Telefoanele sună continuu”

Se apropie vacanța de 1 Mai, iar turiștii se pregătesc să ia cu asalt stațiunile montane. Și în acest an, Poiana Brașov se numără printre cele mai căutate locații.
22.04.2023 | 21:54
Cat a ajuns sa coste o camera la Poiana Brasov de 1 Mai Hotelier Telefoanele suna continuu
Turiștii iau din nou cu asalt Poiana Brașov, chiar dacă sezonul de schi s-a încheiat / Foto: Cristian Radu Nema / Mediafax Foto / Hepta
ADVERTISEMENT

Sezonul de schi s-a cam terminat, dar asta nu înseamnă că hotelurile au rămas goale. La Poiana Brașov, hotelierii abia au terminat cu Paștele, și au început deja pregătirile pentru un adevărat aflux de turiști, în minivacanța de 1 Mai.

Prețuri mai mari cu 30% față de anul trecut, în Poaiana Brașov, de 1 Mai

Pentru că primăvara și-a intrat serios în drepturi, cele mai căutate spații de cazare sunt cele care dețin centre SPA sau spații de joacă pentru copii.

ADVERTISEMENT

Prețurile au crescut și ele, destul de mult față de anul trecut. Un sejur de 1 Mai (3 nopți) costă cu 30% mai mult decât în 2022, însă asta nu-i sperie pe turiști.

Din contră, hotelierii spun că telefoanele sună neîncetat și că, cel mai probabil, în weekendul de 1 Mai, gradul de ocupare va fi de 100% la Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT

O noapte la Poiana Brașov costă de la 45 de euro, de 1 Mai

”Cererea este destul de mare, avem telefoane care sună continuu, fiind un weekend prelungit, ne aşteptăm oaspeţii”, a declarat Bianca Socol, reprezentanta unui hotel din Poiana Brașov, pentru Observator.

Cât costă un sejur, de 1 Mai, la Poiana Brașov. Ofertele hotelurilor sunt destul de variate și pornesc de la 450 de lei pe noapte, camera dublă.

ADVERTISEMENT

”Le pregătim oaspeţilor noştri multe promoţii, avem un tarif de 45 de euro loc în cameră dublă, cazare cu mic dejun, cu posibilitatea achiziţionării unei cine live cooking şi bineînţeles cu multe alte activităţi pntru familie, cum ar fi activităţi recreative pentru copii, vânătoare în parcul nostru tematic sau relaxare la centru SPA. Oaspeţii pot opta pentru un pachet de la trei nopţi, până la o noapte”, a mai spus Bianca Socol, potrivit sursei citate.

Când vom avea următoarea minivacanță

Un sejur complet ajunge, însă, și la 1.800 de lei. Acesta include, în afara celor trei nopți de cazare, acces la SPA, sală de jocuri, bowling, loc de joacă interior și exterior, pentru copii. Prețurile de mai sus sunt valabile pentru hoteluri de 4 stele, din Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT

Ziua Muncii, care se sărbătorește de 1 mai, cade luni și este liberă prin hotărâre de guvern. Următoarea minivacanță este la începutul lunii iunie (1-5 iunie) și include Ziua Copilului (1 iunie), o zi-punte (2-iunie), prima și a doua zi de Rusalii (4-5 iunie).

ADVERTISEMENT