Life

Cât a ajuns să coste o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Prețurile sunt aproape duble față de cele din anii trecuți

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci o ciorbă de burtă la restaurantul lui Marius Tucă. Nu orice român își permite.
01.08.2024 | 15:15
Cat a ajuns sa coste o ciorba de peste la restaurantul lui Marius Tuca Preturile sunt aproape duble fata de cele din anii trecuti
Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Tucă știe să facă afaceri. În urmă cu câțiva ani, și-a deschis un restaurant pe malul lacului Herăstrău, iar cei care vor să ia masa aici trebuie să scoată bani frumoși pentru o singură ciorbă de burtă. Prețurile au crescut considerabil în ultima perioadă.

Cât costă o ciorbă de burtă în restaurantul lui Marius Tucă

Cherhanaua Ancora este unul dintre cele mai cunoscute restaurante de pe malul lacului Snagov. Puțini sunt cei care știu că patronul afacerii este chiar Marius Tucă, jurnalistul care recent a împlinit 58 de ani. 

ADVERTISEMENT

Acesta le promite clienților săi o experiență de neuitat și, inclusiv pe site-ul oficial, este precizat că se vor simți la fel ca pe litoral. Totuși, dacă în urmă cu câțiva ani prețurile erau accesibile tuturor oamenilor, indiferent de venit, în 2024, lucrurile s-au schimbat.

De pildă, dacă în urmă cu doi-trei ani o ciorbă de pește costa numai 36 de lei, conform playtech.ro, acum, clienții trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 60 de lei pentru o porție de 400 de lei, după cum se arată în meniu.

ADVERTISEMENT

Ceva mai ieftină este supa clară din pui de țară, care se vinde cu 39 de lei. Însă, cine vrea să se răsfețe cu o supă de fructe de mare trebuie să știe că o să coste 98 de lei, bani pe care nu oricine și-i permite.

 Ce preț au deserturile în restaurantul jurnalistului

În meniul restaurantului deținut de Marius Tucă se găsesc și mai multe sortimente de desert. Cel mai scump dintre toate este reprezentat de tiramisu. „Preparat cu cremă fină delicată”, acesta costă 44 de lei, bani plătiți pentru o porție de 240 de grame.

ADVERTISEMENT

În schimb, cheesecake-ul cu piure de zmeură, mousse-ul de ciocolată, prăjitura caldă cu mere și înghețată, tortul casei și fondantul de ciocolată apar în meniu cu prețul de 39 de lei fiecare.

ADVERTISEMENT

Marius Tucă nu este doar jurnalist și om de afaceri, ci și un tată mândru. Daria, fiica lui, a împlinit 26 de ani, iar el i-a făcut un dar deosebit. Este vorba despre o poezie emoționantă, pe care a scris-o și a publicat-o în mediul online.

„Cum viaţa mă răsfaţă zi de zi/ Şi ziua mea e-n fiecare zi/ Atunci ziua în care e ziua mea de naştere/ E o zi oarecare/ Ziua cu rele şi cu bune/ Soro lume/ Dar ziua cu cel mai frumos nume/ Ziua Dariei, numele Dariei/ La mulţi ani, Daria!”, este textul scris de Marius Tucă, distribuit pe Instagram.