Life

Cât a ajuns să coste o mătură din paie ca cea a bunicii de la țară. Se vinde pentru o sumă exorbitantă în mall

Cât a ajuns să coste o mătură din paie ca cea a bunicii de la țară. Este pusă la vânzare în unele magazine din mall-uri, pentru o sumă mare de bani.
14.11.2022 | 17:20
Cat a ajuns sa coste o matura din paie ca cea a bunicii de la tara Se vinde pentru o suma exorbitanta in mall
Cât a ajuns să coste o mătură din paie ca cea a bunicii de la țară. Foto Colaj Fanatik / Capturi video tiktok
ADVERTISEMENT

Cu cât a ajuns să se vândă o mătură din paie așa cum aveau bunicile noastre de la țară. În magazinele din mall-uri, această mătură este extrem de scumpă.

Cât a ajuns să coste o mătură din paie ca cea a bunicii de la țară

Un anunț de pe rețelele de socializare al unei românce care a mers într-un magazin din mall și a găsit această mătură la vânzare arată cât de șocată a fost să afle prețul pentru care se comercializează. O astfel de mătură este nu mai puțin de 179 de lei.

ADVERTISEMENT

Clipul video respectiv în care o tânără a găsit această mătură a bunicii la vânzare într-un magazin din mall a avut peste 100 de mii de vizualizări.

Comentariile celor care au văzut cu cât se vinde acum o mătură ca aceea bunicii de la țară au arătat cât de surprinși sunt pentru prețul enorm, față de cel din piețe, unde aceeași mătură este în jur de 20-30 de lei.

ADVERTISEMENT

Reacțiile oamenilor după ce au aflat cât costă mătura bunicii

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mulți au fost stupefiați și s-au mirat de cât de scumpă este mătura.

„Și o găsești în piața, fără logo, 25 de lei maxim”, „Tata care le vinde cu zece lei”, „Am văzut în magazin…200 și ceva de lei”, „Ce scumpă e”, „Și mai e și made în China!”, au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Alți internauți au fost nemulțumiți de faptul că magazinele cer prețuri foarte mari și cineva a glumit că în curând în magazine va fi de vânzare și pământul de la țară.

„Ce bătaie de joc, vor ajunge să vândă și pământ”, a scris un român cu cont pe Tiktok.

Altcineva a comentat faptul că o persoană care le realizează handmade le vinde cu 20 de lei, iar cele din mall sunt mult mai scumpe doar pentru că au un logo pe ele.

ADVERTISEMENT

„Și dacă cumperi de la persoană care o face e scumpă 20 de lei. Tot handmade și asta, dar logo face diferența. Omul care a lucrat la ea a luat tot puțin”, a notat un internaut.

„Într-o țară în care snobismul e la cote maxime, mi se pare corect”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: