Life

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Costinești, în timpul festivalului “Beach, Please”. Prețurile sunt imense

În timpul festivalului "Beach, Please", o noapte de cazare în Costinești a ajuns să coste o avere! Află care sunt tarifele.
10.07.2024 | 10:55
Cat a ajuns sa coste o noapte de cazare in Costinesti in timpul festivalului Beach Please Preturile sunt imense
Cât costă o noapte de cazare în Costinești, în timpul festivalului “Beach, Please”. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costinești devine epicentrul distracției la festivalul “Beach, Please”. Însă odată cu popularitatea evenimentului, prețurile pentru o noapte de cazare ating cote astronomice, devenind o adevărată provocare pentru buzunarele petrecăreților.

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Costinești, în timpul festivalului “Beach, Please”. Prețurile sunt imense

Mai sunt doar câteva zile până la mega-evenimentul de pe litoral, „Beach Please”. Mulți și-au asigurat deja cazarea, dar dacă ești printre cei care lasă totul pe ultima sută de metri, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută. Prețurile pentru câteva nopți la hotel sau pensiune pot fi destul de piperate!

ADVERTISEMENT

La marele festival din Costinești în 2024, urcă pe scenă nume grele la nivel internațional precum Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, Ice Spice și mulți alții! Evenimentul este organizat, ca în fiecare an, de Selly și echipa lui.

Mulți petrecăreții care vin din toată România să își vadă artiștii preferați și-au rezervat deja cazare în Constinești sau în împrejurimi. Cei care s-au hotărât să vină la festival în ultimul moment s-ar putea să își dea puțin bugetul peste cap.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai există câteva camere disponibile în stațiune sau în apropiere, prețurile pot atinge cote înalte!

Dat fiind faptul că festivalul „Beach, Please!” are loc în perioada 10-15 iulie 2024, asta înseamnă cam 5-6 nopți de cazare pentru cei care doresc să stea pe toată durata evenimentului.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, prețurile încep de la aproximativ 2.500 – 3.000 de lei și pot urca chiar și până la 19.000 de lei, potrivit wowbiz.ro. Tarifele sunt pentru camere duble, dar unele cazări oferă și camere pentru trei până la cinci persoane.

Atenție la posibilele țepe când vine vorba de cazare în Costinești, în perioada festivalului „Beach, Please!”

Când alegeți să plătiți în avans pentru cazarea în Costinești, aveți grijă să nu cădeți victimă unor înșelătorii. Cristian Cârnu trage un semnal în alarmă în mediul online, pentru cei care merg la festivalul „Beach, Please!”.

ADVERTISEMENT

“Mare atenție la țepele pentru spațiile de cazare din stațiunea Costinești. În decursul zilei de ieri, am primit un apel de la o doamnă care căuta în disperare o cameră disponibilă pentru fiul său, în perioada festivalului Beach Please pentru că a făcut o rezervare, iar persoana respectivă i-a cerut doamnei toată suma pentru cazare. Nu mai faceți această greșeală!

Achitați maxim, maxim prima noapte de cazare. Acesta este avansul corect. Mare atenție cei care ați pățit, mergeți direct la Poliție și faceți plângere penală. Vă recomand să puneți mâna pe telefon și să sunați la persoanele la care ați făcut rezervări pentru că mulți dintre voi, inconștienți fiind, o să veniți la festival și o să vă treziți pe străzi pentru că nu ați luat în calcul posibilitatea de țeapă și sunt foarte multe țepe.

Cei care întâmpinați astfel de probleme, mergeți direct la Poliție. Puneți stop, voi sunteți cei care puteți pune stop, altfel țepele vor continua”, spune Cristian Cârnu, potrivit wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT