Life

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Poiana Brașov de Rusalii. Prețurile au întrecut orice așteptare

Se apropie Rusaliile, iar prețurile au scăpat de sub control. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Poiana Brașov?
21.05.2023 | 14:05
Cat a ajuns sa coste o noapte de cazare la Poiana Brasov de Rusalii Preturile au intrecut orice asteptare
Cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Poiana Brașov de Rusalii. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Poiana Brașov de Rusalii? Prețurile au crescut mai mult decât românii s-ar fi așteptat. Astfel, cine vrea să meargă la munte, are de scos din buzunar sume destul de generoase, în funcție de confortul dorit.

Câți bani scot din buzunar românii pentru un sejur la munte de Rusalii

În acest an, Rusaliile pică pe data de 4 iunie. Iar pentru că este o zi de mare sărbătoare, angajații de la stat se bucură de zile libere. Iar având în vedere și ziua liberă de 1 iunie, aceștia pot profita din plin de o minivacanță.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori, de Rusalii, cei mai mulți români aleg să meargă fie pe litoral, fie la munte. Anul acesta însă, prețurile au mai crescut, astfel că nu oricine își mai permite un sejur complet. Iar asta în special în cazul familiilor mai numeroase.

Pentru cei care vor însă o escapadă la munte, ar fi bine să aflăm cât costă o noapte de cazare la Poiana Brașov. Înainte de asta însă, trebuie menționat faptul că patru nopți în această stațiune, pot costa chiar și la 25.000 de lei, prețul fiind pentru două persoane.

ADVERTISEMENT

Evident și condițiile sunt unele pe măsură. Multe hoteluri din Poiana Brașov au piscine, saune și nu numai. De asemenea, cei care ajung acolo pot să viziteze numeroase obiective turistice și se pot bucura și de aer curat de munte.

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Poiana Brașov de Rusalii

O noapte de cazare la Poiana Brașov, pentru o singură persoană, pornește de la 50 de euro. Acesta este tariful perceput de un hotel de patru stele, iar din ofertă face parte și un mic dejun inclus.

ADVERTISEMENT

Cei mai pretențioși însă pot opta pentru o noapte de cazare care costă 450 de euro, pentru două persoane. În acest preț însă, pe lângă micul dejun, este inclus și accesul la SPA. De asemenea, cei care au copii îi pot lăsa pe terenul de joacă, ori la alte activități.

În hotelurile de trei stele, prețurile sunt mai accesibile. Aici, două persoane plătesc pentru trei nopți de cazare aproape 750 de lei. Iar în această sumă intră de asemenea activitățile pentru ce mici.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, prețurile au crescut cu undeva pe la 16%, față de anul trecut, arată cele mai recente informații. De asemenea, în această perioadă, la munte avem tarife mai mari decât pe litoral. Amintim că prin programul Litoralul pentru toți, turiștii se pot bucura de locuri de cazare cu prețuri începând de la 100 de lei pe noapte. 

ADVERTISEMENT