Sport

Cât a ajuns să coste un bilet pe piața neagră la România – Olanda. Prețuri decente în „zona portocalie” pe OLX-ul batav. Update

Interesul pentru meciul România - Olanda este unul uriaș, iar pe piața neagră un bilet a ajuns să coste mai mult decât dublu față de prețul oficial de vânzare.
30.06.2024 | 17:20
Interesul pentru meciul România - Olanda este unul uriaș, iar pe piața neagră un bilet a ajuns să coste mai mult decât dublu față de prețul oficial de vânzare. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Partida din optimile de finală ale EURO 2024 va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde ”tricolorii” au învins Ucraina, scor 3-0, în primul joc din faza grupelor.

UPDATE: Prețuri decente pe OLX-ul olandez. Biletele sunt însă în „zona portocalie”

Bilete la „negru” pentru meciul România – Olanda se găsesc și în Olanda, pe platforma Markplaats, care este un fel de OLX în „Țara Lalelelor”. Aici se găsesc multe tichete la prețuri decente, dar cu șanse foarte mari să ajungă în galeria batavă.

ADVERTISEMENT

În descriere, mulți dintre cei care comercializează biletele specifică faptul că au locuri în zona „orange fans”.Pe Markplaats se găsesc bilete și la prețul de 85 de euro, echivalentul a 422,98 RON.

Un bilet pe piața neagră la România – Olanda a ajuns să se vândă și cu 600 de euro

Naționala lui Edi Iordănescu a fost susținută de un număr impresionant de fani la primele 3 întâlniri de la turneul final, iar suporterii fac tot posibilul pentru a fi prezenți și la duelul extrem de important cu Olanda.

ADVERTISEMENT

Doar că toată această afecțiune pe care ”tricolorii” au primit-o de la fani în această perioadă a fost o mină de aur pentru speculanți. Aceștia au ridicat foarte mult prețurile biletelor de pe piața neagră la România – Olanda.

Așa s-a ajuns ca un tichet la meciul din optimile de finală de la EURO 2024 să coste mai mult decât dublu față de prețul oficial. Cei care nu au bilet pentru acest joc și vor să fie prezenți pe Allianz Arena vor trebui să scoată din buzunare între 300 și 600 de euro, în funcție de locul în stadion.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, cineva vinde 4 bilete în peluză cu locuri consecutive la prețul de 350 de euro bucata, după ce a plătit pentru fiecare câte 50 de euro. La categoria 2, acolo unde prețul oficial a fost de 175 de euro, tichetele se vând între 300 și 400 de euro.

Altcineva are de vânzare 2 bilete de categoria 1, care oficial au costat 250 de euro fiecare, și cere pe ele suma de 1.200 de euro. Sunt și suporteri care își doresc să facă schimb de tichete. Unul dintre aceștia oferă un bilet la categoria 1 la meciul Elveția – Italia, în schimbul a două tichete în orice zonă a stadionului la partida România – Olanda.

ADVERTISEMENT

Koeman pare că a pierdut vestiarul3,25

După 2 zile în care și-a lăsat jucătorii mai lejer, selecționerul Edi Iordănescu a condus sâmbătă, 29 iunie, un antrenament mult mai în forță, în care a pus accentul pe exercițiile de detentă, fiind conștient că duelurile aeriene vor fi extrem de importante în fața Olandei, o formație cu talie.

La întâlnirea cu presa de dinaintea ședinței de pregătire a venit portarul Florin Niță. În ciuda faptului că a mărturisit că este pregătit pentru orice fel de scenariu, el a dezvăluit că nu își dorește să se ajungă la lovituri de departajare.

Olanda este o echipă cu mulți jucători de valoare care activează la formații de top ale Europei, însă jocul colectiv nu prea se leagă sub comanda lui Ronald Koeman, cel care este contestat tot mai mult de presă, dar și de o parte a vestiarului.

ADVERTISEMENT