Toată lumea știe probabil de celebrul cozonac sau faimoasa pască din restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Juratul de la MasterChef oferă o gamă variată de produse delicioase clienților săi.
Este bine cunoscut faptul că înainte de Paște, prețurile pentru unele produse au explodat. Astfel, carnea de miel e mai scumpă, iar unele persoane spun că și ouăle au ajuns să fie mai costisitoare.
Evident, patiseriile, da și cofetăriile, pot avea la rândul lor prețuri mai piperate pentru un banal cozonac sau o pască, având în vedere faptul că cererea este una cât se poate de mare.
Și totuși cât costă un cozonac sau o pască la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu? Juratul MasterChef oferă inclusiv posibilitatea livrării la domiciliu. Și se pare că interesul este unul foarte mare, în special în această perioadă.
Cele două preparate nu lipsesc de pe masa de sărbătoare. Iar pentru că multe persoane nu au suficient timp să le facă acasă, preferă să dea o comandă și să se bucure de un preparat delicios.
Revenind la prețuri, în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu există pachete festive. Astfel, un pachet care conține cozonac, dar și pască, costă 208 lei. Se pare că un cozonac cântărește 900 de grame, iar pasca 600 de grame.
În restaurantul lui Cătălin Scărlătescu nu găsești doar cozonac și pască pentru livrare. Mai exact, juratul de la MasterChef le oferă clienților posibilitatea de a achiziționa un drob de miel delicios. Acesta costă 162 de lei.
De cealaltă parte, salata de boeuf, dar și sarmalele, pot fi destul de scumpe. Spre exemplu, o porție de salată boeuf cu pui sau cu vită ajunge la 75 de lei. O porție de ardei umpluți tradiționali în schimb costă 72 de lei.
Dacă e să vorbim despre celebrele sărmăluțe, nelipsite de pe masa de sărbătoare, acestea costă 77 de lei 13 bucăți, iar 1 kg de friptură de miel costă 208 lei. Astfel, oferta e diverisifcată, dar nu e pentru orice buzunar.
Totodată, persoanele interesate să achiziționeze anumite preparate, ori pachete, trebuie să se gândească din timp. Mai exact, comenzile la restaurantul faimosului bucătar trebuie făcute cu cel puțin 24 de ore înainte.