Life
notix pixel id

Cât a ajuns să coste un euro! Cursul valutar care a șocat România. A depăsit 6 lei!

21.06.2020 | 19:14
Cât a ajuns să coste un euro! Cursul valutar care a șocat România. A depăsit 6 lei!
Cât a ajuns să coste un euro! Cursul valutar care a șocat România. A depăsit 6 lei!Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Moneda europeană a ajuns la valoarea de 6.74 de lei, la o casă de schimb valutar din Târgu Mureș. Prețul halucinant i-a speriat pe cei care au trecut prin zona respectivă și au văzut costurile uriașe.

Nici dolarul american nu a stagnat. Aceeași casă de chimb vindea un dolar cu 5,4 lei, iar o liră sterlină, cu 8,3 lei. Aceste valori de speriat i-au făcut pe oameni să reacționeze în mediul online.

Chiar dacă la început cei mai mulți dintre oameni au crezut că este o farsă, în realitate această casă de schimb valutar din Târgu Mureș chiar vindea euro cu 6.74 lei.

ADVERTISEMENT

Valori de speriat în România! Cât a ajuns să coste un euro

Moneda europeană a înregistrat creșteri spectaculoase, în ultima perioadă, aspect ce îi îngrijrează pe cei care au credite de plătit în euro, și, din păcate, se anunță modificări în continuare.

În Târgu Mureș, însă, o casă de schimb valutar este cu câțiva lei în fața celorlalte puncte de vânzare a valutei, pentru că deja vinde euro cu 6.74 lei, o valoare care nu s-a mai înregistrat până acum în România.

ADVERTISEMENT

Oamenii au reacționat imediat și au postat pe internet valorile halucinante impuse de respectiva casă de schimb valutar.

curs valutar, targu mures
Cursul valutar care a șocat România. A depăsit 6 lei! sursă foto: Facebook

”Curs valutar bun la Kaufland Gheorghe Doja”, a fost mesajul pe care l-a postat un internaut în dreptul acestei fotografii.

ADVERTISEMENT

Forint-ul e cel mai tare”, ”Și eu am văzut scoruri de genul ăsta de vreo 10 zile.”, ”E pe bune, și eu am văzut”, ”Careva a făcut mișto”, ”Șansa mea să devin bogată, dacă plec în România”, au fost câteva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a grupului ”Ești din Târgu-Mureș dacă…”

Cursul euro este într-o continuă creștere, potrivit Băncii Naționale a României și va crește în continuare, în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri