Life

Cât a ajuns să coste un șezlong în mini vacanța de Rusalii. Preţul nu e deloc mic

Cât costă să închiriezi un șezlong în mini vacanța de Rusalii. Românii trebuie să scoată bani frumoși din buzunar în perioada asta.
31.05.2023 | 00:23
Cat a ajuns sa coste un sezlong in mini vacanta de Rusalii Pretul nu e deloc mic
Cât te costă să închiriezi un șezlong în mini vacanța de Rusalii. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Cât costă un șezlong în mini vacanță de Rusalii. Prețurile de pe litoralul românesc nu sunt deloc unele mici în această perioadă, mai ales că a începe sezonul estival, iar turiștii sunt așteptați în număr mare să petreacă.

Cât costă să închiriezi în șezlong în mini vacanța de Rusalii

Românii au ocazia să se relaxeze în mini vacanța de Rusalii și mulți se vor îndrepta către mare în aceste zile libere. Odată cu venirea verii din punct de vedere calendaristic începe și sezonul estival.

ADVERTISEMENT

Astfel că, numărul mare de turiști care este așteptat pe litoral reprezintă un prilej pentru comercianți de a face mai mulți bani. Prin urmare, în stațiunile de la noi, prețurile au crescut considerabil, mai ales în Mamaia. 

România se află în plin val de scumpiri, iar acest lucru se reflectă peste tot. Iar dacă te întrebi cât costă să închiriezi un șezlong în mini vacanța de cinci zile de Rusalii, prețul este jur de 25 de lei pe zi, scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Mai mulți bani din buzunar trebuie să scoată românii pentru un cocktail, al cărui preț se învârte între 30 și 40 de lei. Totodată, o porție de mâncare va costa în această perioadă între 25 și 55 de lei. Asta în cazul în care vorbim de preparate simple.

Dacă este vorba despre un platou cu fructe de mare, pentru două persoane, atunci prețul poate să ajungă și până la 100 de lei. Dacă grupul este mai mare, în mini vacanța de Rusalii, acesta poate costa chiar dublu.

ADVERTISEMENT

Cât va costa o porție de hamsii

Vremea se anunță a fi una bună, cu temperaturi atmosferice cuprinse între 23-24 de grade Celsius în aer. Chiar și apa a început să se încălzească, având cam 20 de grade, astfel că cei mai curajoși ar putea să facă și baie.

Și dacă după înot vor să-și potolească foamea cu o porție de hamsii, la Agigea, de exemplu, vor scoate din buzunar 25 de lei pentru 200 de grame. Mujdeiul este inclus, însă acesta este un caz fericit în mini vacanța de Rusalii.

ADVERTISEMENT

La un alt restaurant din zonă, în meniu sunt trecute hamsii cu mujdei, lămâie și mămăligă pe plită, care costă nu mai puțin de 36 de lei pentru o porție în aceeași cantitate ca cea anterioară. Iar în zona Delfinariului din Constanța, hamsiile sunt cu un leu mai puțin.

ADVERTISEMENT
Tags: