News

Cât a așteptat soția lui Mihai Constantinescu venirea ambulanței. Dezvăluirile lui Daminescu

16.05.2019 | 21:04
Cat a asteptat sotia lui Mihai Constantinescu venirea ambulantei Dezvaluirile lui Daminescu

Muzicianul Mihai Contantinescu a fost transportat de urgență în cursul zilei de luni , la Spitalul de Urgență Floreasca după ce a suferit un stop cardio – respirator. Soția sa, Simona Secrier este cea care a apelat serviciul 112.

Cât a așteptat soția lui Constantinescu sosirea ambulanței

Mihai Constantinescu a fost găsit inconștient de soția sa, Simona Secrier. Aceasta a solicitat de urgență ajutorul medicilor la serviciul unic 112. În cazul unui stop cardio – respirator este vital să se intervină în primele minute de la producerea acestuia.

Adrian Daminescu a dezvăluit telefonic pentru Mihai Morar, de la emisiunea ,,Răi, da buni”, că, ambulanța a venit cu întârziere după ce soția lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier a efectuat apelul către 112. Primele informații arată că, muzicianul a fost în stop cardio – respirator timp de 10 minute, timp în care inima nu a pompat sânge.

Faptul că ambulanța a venit după 10 minute de la momentul în care a fost inițiat apelul ar putea avea urmări grave în ceea ce privește medicilui Mihai Constantinescu. Adrian Daminescu a comparat situația lui Mihai Constantinesu cu cea a lui Gabriel Cotabiță când acesta din urmă, a intrat în comă indusă tot din cauza unui stop cardio – respirator. Gabriel Cotabiță a așteptat tot 10 minute venirea ambulanței, timp în care inima sa nu a bătut.

,,Venea tot timpul vesel la fiecare întâlnire, după câte o operație, așa că atunci când soția mea, Dana, mi-a spus aseară că a făcut un infarct sever și că era de mână cu Simona, a trebuit să aștepte 10 minute până când a venit salvarea ca să îl resusciteze, asta a fost ceva nou pentru mine și dacă într-adevăr au fost 10 minute, Mihai, tu știi foarte bine ce se întâmplă după 10 minute de neoxigenare a creierului. Gabi Cotabiță a stat 4 minute și am stat pe capul lui 2 ani săi îi aducem aminte de toate, dar a reușit, Gabi a reușit. Acum nu știu cu Mihai cum o să se întâmple pentru că este și micuț și firav și o fi făcut el sport în tinerețe, dar nu mai are nici vârsta lui Gabi, el a făcut la 61 de ani chestia asta, acum 2 ani de zile. Ce să zic? Nu știu. Îmi e gândul doar la Simona acum, pentru că Simona trăiește niște momente, eu știu foarte bine prin ce trece ea.”, a spus Adrian Daminescu despre prietenul său, Mhai Constantinescu pentru care se roagă.

Mihai Constantinescu este în stare stabilă, dar gravă
Adrian Damian a făcut dezvăluiri despre straea lui Mihai Constantinescu și cât a durat până a venit ambulanța
Sursa foto: facebook.com

Starea muzicianului este stabilă, dar gravă

După ce a suferit trei stop cardio – respiratorii, muzicianul Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală, conectat la aparate. Starea artistului este stabilă, dar din păcate gravă și se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost supus de-a lungul timpului la mai multe intervenții chirurgicale. În ultimii zece ani a suferit două intervenții pe cord. stop cardio