Sporturi

Cât a câştigat Carlos Ramos după finala de coşmar de la US Open 2018: “Este cu adevărat infim”

15.09.2018 | 13:15
Cat a castigat Carlos Ramos dupa finala de cosmar de la US Open 2018 Este cu adevarat infim

Cât a câştigat Carlos Ramos după finala de coşmar de la US Open 2018. Portughezul Carlos Ramos a primit o sumă infimă după finala feminină de la New York.

Serena Williams a iscat un scandal uriaş la US Open 2018 după un conflict cu arbitrul portughez Carlos Ramos. Totul a început după ce Serena Williams a primit un avertisment din partea oficialului pentru “coaching”. Asta după ce Patrick Mouratoglou a făcut un semn către eleva sa să urce mai mult la fileu.

Serena Williams a fost extrem de furioasă după decizia arbitrului şi s-a dus imediat pentru a-i cere socoteală oficialului. “Nu este adevărat că am primit indicaţii de la antrenor. Eu nu am trişat niciodată! Prefer să pierd decât să trişez”, a urlat Serena la Ramos. Portughezul nu a făcut nici un pas înapoi, deşi Serena a chemat supervizorul turneului pentru a cere rectificarea deciziei.

Cât a câştigat Carlos Ramos după finala de coşmar de la US Open 2018

Câţi bani a câştigat arbitrul Carlos Ramos după finala feminină de la Flushing Meadows. Jurnalistii portughezi au aflat suma primită de Carlos Ramos după finala de la US Open 2018, iar aceasta este cu adevărat infimă: 390 de euro. Conform publicaţiei portugheze, Serena Williams a primit 310 euro pentru fiecare secundă petrecută pe teren în ultimul act disputat cu Naomi Osaka. “Am spus asta mereu şi nimic nu s-a întâmplat. Niciun arbitru nu-şi doreşte să vină la US Open pentru că primesc o nimica toată. Nu vor să vină aici! De ce? O mulţime de răspunsuri vor indica banii. Este cu adevărat infim ce primim la finalul unui turneu”, a spus Norm Chryst, un oficial retras din activitate.

După scandalul provocat în finala de la Flushing Meadows, Serena Williams a fost amendată cu 17.000 de dolari. La New York, Serena Williams a câştigat 2,6 milioane de dolari pentru parcursul său la US Open. Carlos Ramos pare că a uitat de episodul nefericit petrecut la New York şi este în prezent oficialul semifinalei din cadrul Cupei Davis dintre Croaţia şi SUA. Întâlnirea dintre cele două naţiuni are loc la doar o săptămâna distanţă de la evenimentele scandaloase din finala feminină de la Flushing Meadows. “Sunt bine, având în vedere circumstanţele. Este o situaţie obositoare, dar arbitrajul ‘ca la carte’ nu există. Nu vă faceţi grijă pentru mine”, a declarat portughezul la două zile după ultimul meci de pe tabloul feminin de la New York.

Arbitrii vor să facă boicot la meciurile Serenei Williams

După ceea ce a fost nevoit Carlos Ramos să suporte în finala feminină şi banii pe care i-a primit în urma ultimului act la un turneu de Grand Slam, mai mulţi arbitri îi sunt alături oficialului portughez şi ameninţă cu boicotarea meciurilor Serenei Williams. Potrivit The Times, arbitrii sunt hotărâţi să meargă şi mai departe. Mai mulţi oficiali au anunţat, sub protecţia anonimatului, că sunt pregătiţi să boicoteze meciurile fostului număr 1 mondial, pentru a-i lua apărarea lui Carlos Ramos.

Aceştia susţin că portughezul a fost învinovăţit pe nedrept. “A fost aruncat la lupi pentru simplul fapt că şi-a făcut datoria şi nimeni nu este dispus să accepte un abuz pentru asta”, au spus arbitrii, pentru sursa citată. Serena Williams și-a ieșit din fire în timpul finalei de la US Open, pierdută în fața lui Naomi Osaka. Totul a plecat de la indicațiile pe care Serena le-a primit în timpul meciului de la antrenorul Patrick Mourtagolu, practică interzisă clar de regulamentele WTA. Serena s-a simţit insultată şi a spus pe teren că s-a simţit ca o trişoare.