News

Cât a costat organizarea dezbaterii lui Klaus Iohannis? Factura a fost achitată de SNSPA

19.11.2019 | 22:29
Cat a costat organizarea dezbaterii lui Klaus Iohannis Factura a fost achitata de SNSPA
Cât a costat aula BCU în care a avut loc dezbaterea lui Klaus Iohannis *foto: magnanews.ro
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a participat marți la o dezbatere alături de mai mulți jurnaliști, politologi și analiști politici, dar și cu studenții din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative – SNSPA. Dezbaterea a avut loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare (BCU), sala Carol I, iar chiar SNSPA a fost instituția care a închiriat aula pentru a asigura un așa-numit „teren neutru” pentru discuția președintelui.

Cât a costat închirierea aulei Bibliotecii Centrale Universitare pentru dezbaterea lui Klaus Iohannis

Cei de la bugetul.ro au căutat să afle cât a costat închirierea sălii. Astfel, sursa citată a aflat că Aula a fost închiriată doar pentru ziua de marți, 19 noiembrie, și au primit răspunsul că „tariful se regăsește pe site”. Astfel, potrivit tarifelor prezentate pe site, pentru cele 200-250 de persoane, câte vor fi prezente la dezbaterea lui Klaus Iohannis, închirierea Aulei plus a holului Aulei este de 1.250 de euro pe oră.

ADVERTISEMENT

La eveniment, au participat alături de Klaus Iohannis și următorii jurnaliști și politologi: Cristina Şincai (România TV), Radu Tudor (Antena 3), Ramona Avrămescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV), Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ioniţă (Adevărul), Clarice Dinu (Hotnews.ro), Silviu Mănăstire (B1 TV) şi Cristian Pârvulescu (SNSPA). Sala a fost apoi umplută de studenți de la SNSPA.

Cele mai importante momente din dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU

Dezbaterea lui Klaus Iohannis a avut parte de mai multe momente interesante. Una dintre cele mai grele întrebări a venit din partea lui Moise Guran, care l-a chestionat pe Iohannis cu privire la faptul că s-a folosit de refendurumul pentru Justiție în scop electoral, sacrificând astfel lupta anti-corupție timp de doi ani. De asemenea, Radu Tudor a oferit un moment mai amuzant, în care i-a dat oportunitatea lui Ludovic Orban să îi adreseze o întrebare președintelui. Nu în ultimul rând, președintele s-a văzut pus în fața mai multor întrebări din partea studenților.

ADVERTISEMENT