News

Cât a costat poșeta pe care a avut-o Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden, soția președintelui SUA. Prețul ei este peste salariul mediu pe economie

Cât a costat poșeta pe care a avut-o Carmen Iohannis, soția președintelui României, la întâlnirea cu Jill Biden, prima doamnă a Americii. Prețul ei este unul uriaș
08.05.2022 | 10:14
Cat a costat poseta pe care a avuto Carmen Iohannis la intalnirea cu Jill Biden sotia presedintelui SUA Pretul ei este peste salariul mediu pe economie
Cât a costat poșeta pe care a avut-o Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden, soția președintelui Statelor Unite ale Americii. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cât a costat poșeta pe care a avut-o Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden, soția președintelui SUA. A fost, de altfel, obiectul vestimentar care a atras privirile tuturor celor prezenți.

Ce preț are poșeta pe care a purtat-o Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden

Vorbim despre o poșetă cu un preț de pornire uriaș pe site-ul original. Aceasta costă nu mai puțin de 950 de euro, cu mult peste salariul mediu pe economie din România.

ADVERTISEMENT

Poșeta, una de firmă, este una din piele albă, Varenne Clutch de la Jimmy Choo și poate fi trimisă în România în 4 zile lucrătoare. De remarcat că aceasta are și varianta pe negru.

Sistemul de închidere este format chiar din cele două litere ale firmei producătoare, una considerată de top la ora actuală în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Nu a fost pentru prima oară când Carmen Iohannis și-a etalat colecția de poșete. Aceasta a purtat o geantă de 1.300 de euro, în prima zi a anului școlar în curs. Vorbim despre geanta Lola, de la renumitul brand Burberry, cunoscut pentru modele exclusiviste.

Ce preț a avut rochia pe care a purtat-o Carmen Iohannis

De remarcat că rochia pe care a purtat-o Carmen Iohannis este o creație vestimentară unică. A fost realizată special pentru ea, de designerul român Andreea Tincu. Contactată de România TV, creatoarea de modă a precizat că rochia este una din mătase 100% naturală.

ADVERTISEMENT

Aceasta a avut un imprimeu dublu și cloș amplu, printul fiind realizat manual și cu efect 3D. Prețul rochiei purtate de doamna Iohannis este de 2.450 de lei.

Ce au discutat Carmen Iohannis și Jill Biden

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, şi soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, au mers la Şcoala Gimnazială „Uruguay” din Sectorul 1 al Capitalei, acolo unde au vorbit cu mame şi profesoare refugiate din Ucraina. Cele două soții de șefi de stat au părut că se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Nu o dată acestea au zâmbit, au glumit împreună și s-au ținut chiar de mână. Situația s-a schimbat atunci când mamele din Ucraina le-au explicat celor două doamne greutăţile prin care au trecut de la începutul războiului până la venirea lor în România.

Discuţiile s-au axat în principal pe nevoia copiilor din ţara vecină României de a învăţa în limba ucraineană. Interesant este că soția lui Klaus Iohannis a fost apostrofată destul de serios de oameni pentru rochia pe care a purtat-o la întâlnirea oficială.

Cu toții au fost contraziși de Cătălin Botezatu. Celebrul designer chiar a lăudat-o pe Carmen Iohannis. „O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă.

Sunt amândouă foarte primăvăratice. Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. 

La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta”, a spus Cătălin Botezatu la Antena 3.

ADVERTISEMENT