Life

Cât a costat rochia de seară de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Prețul uriaș al ținutei

Cât a costat rochia de seară de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ținuta sportivei are un preț uriaș.
16.09.2021 | 17:32
Cat a costat rochia de seara de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc Pretul urias al tinutei
Simona Halep a anunțat că va pleca într-o vacanță de câteva zile, după care va relua pregătirile, pentru că o așteaptă trei turnee importante. „Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Află cât a costat rochia de seară de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a schimbat ținuta atunci când a ajuns la clubul unde s-a ținut petrecerea, optând pentru o rochie decoltată și lungă.

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit soț și soție miercuri, 15 septembrie 2021. Cei doi au avut cununia civilă, la care au participat familia și prietenii, dar și nume cunoscute din sport și showbiz.

ADVERTISEMENT

Cât a costat rochia de seară de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Miercuri, 15 septembrie, a avut loc cea mai așteptată nuntă a anului. Simona Halep și partenerul ei, Toni Iuruc, și-au spus „da” în fața ofițerului de la Stare Civilă.

Sportiva a purtat o rochie deosebită la cununia civilă, de culoare nude, lungă și cu dantelă în partea de sus. La petrecerea de seară, Simona Halep a schimbat ținuta și a optat pentru o rochie albă, lungă și decoltată, cu o fundă neagră și lungă.

ADVERTISEMENT

Ținuta a fost una destul de costisitoare, așa cum era de așteptat. Potrivit unica.ro, celebrul designer Oscar de la Renta a realizat această rochie, fabricată din lycra și mătase, care se vinde la prețul de 6.359 euro, după cum menționează farfetch.com. 

Simona Halep și Toni Iuruc
Rochia purtată de Simona Halep la petrecerea nunții cu Toni Iuruc. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Cătălin Botezatu despre rochia Simonei Halep

Cătălin Botezatu a făcut declarații despre rochia pe care Simona Halep a purtat-o la cununia civilă. Rochia lungă și crem, cu inserții aurii, a fost pe placul celebrului designer, care a felicitat-o pe sportivă.

ADVERTISEMENT

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA.

Creatorul de modă i-a complimentat și machiajul Simonei Halep, considerând că sportiva a făcut alegerea potrivită.

ADVERTISEMENT

Toni Iuruc a purtat un costum elegant la nunta cu aleasa inimii sale, însă Cătălin Botezatu susține că ar fi modificat unele lucruri. Designerul a mai precizat că afaceristul ar fi putut să renunțe la cravată, dat fiind faptul că Simona Halep a optat pentru o ținută simplă, dar elegantă.

„Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. (…)

Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche.

Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT