News

Cât a costat sicriul în care va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

01.05.2019 | 13:46
Cat a costat sicriul in care va fi inmormantat Razvan Ciobanu

Conform site-ului de servicii funerare, sicriul în care Răzvan Ciobanu va fi înmormântat într-un sicriu care costă 5.900,00 de lei. Celebrul creator de modă și-a pierdut viața într-un accident rutier violent care s-a petrecut în Săcele, județul Constanța. Acesta a lăsat în urmă părinții, îngenunchiați de durere și nenumărați prieteni care încă sunt șocați de tragicul eveniment.

Cât a costat sicriul în care va fi înmormântat Răzvan Ciobanu?

Sicriul în care va fi înmormântat acesta a costat 5.900,00 de lei, potrivit site-ului de servicii funerare ales de către familia celebrului designer.  Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu se află la capela cimitirului Progresu din București. Aici se va afla pentru următoarele două nopți pentru cei care doresc să-și ia rămas bun.Laura Vicol a fost una dintre puținele persoane care au putut să-l vadă, înainte ca familia să decidă să țină sicriul închis.

“Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat Laura Vicol vizibil emoționată.  Primele rezultate ale necropsiei creatorului de modă arată că acesta consumase droguri la petrecerea la care s-a aflat înainte de a se urca la volan, conform unor surse judiciare.

Cât a costat sicriul în care va fi înmormântat Răzvan Ciobanu
Cât a costat sicriul în care va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

“A rezultat decesul la fața locului”

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto”, transmite IPJ Constanța.

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a fost prima informare a unui oficial IPJ.