Life

Cât a costat ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă. Fostul primar al Capitalei nu s-a uitat deloc la bani

Cât a costat ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Fostul primar al Capitalei nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ales cu ce să se îmbrace.
14.06.2022 | 20:04
Cat a costat tinuta purtata de Gabriela Firea la nunta Ralucai Pastrama Fostul primar al Capitalei nu sa uitat deloc la bani
Cât a costat ținuta purtată Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La nunta Ralucăi Pastramă cu Ibrahim, căruia i-a dăruit o fetiță, a fost prezentă și Gabriela Firea, îmbrăcată într-o ținută care a atras toate privirile. Iată cât au costat rochia și pantofii purtați de fostul primar al Capitalei.

Cât a costat ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a refăcut viața alături de Ibrahim. Cei doi au devenit părinții unei fetițe pe 13 iunie 2022, chiar după ce s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

Printre invitații la ceremonie s-a numărat și Gabriela Firea, care a îmbrăcat o rochie inedită. Fostul primar al Capitalei a purtat o pereche de pantofi Amina Muaddi, în parteneriat cu artistul ASAP Rocky, în valoare de peste 1.000 de euro, notează wowbiz.ro.

Nici rochia pe care a purtat-o Gabriela Firea nu este una foarte ieftină. Dana Budeanu este cea care a creat rochia roșie cu alb, care conține paiete, iar prețul acesteia este de 1.800 lei.

ADVERTISEMENT

“’Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile’. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris politicianul pe Facebook, alături de câteva fotografii de la nunta Ralucăi Pastramă.

Soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, a purtat și el o ținută elegantă cu această ocazie. Acesta a purtat un costum albastru închis, la care a adăugat o cravată asortată cu rochia soției.

ADVERTISEMENT
Gabriela Firea nunta Raluca Pastramă
Gabriela Firea și Florentin Pandele, la nunta Ralucăi Pastramă. Sursa foto: Facebook

Raluca Pastramă și Ibrahim au devenit părinți

Imediat după nuntă, Raluca Pastramă și soțul ei au avut parte de o altă mare bucurie. Fosta soție a lui Pepe a devenit mămică pentru a treia oară în cursul zilei de luni, 13 iunie. S-au hotărât asupra numelui încă de când bruneta era însărcinată. Astfel, pe micuță o cheamă Maryam.

Fetița este perfect sănătoasă, iar Ibrahim a postat un mesaj emoționant după ce a devenit tată.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care Îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare!”, a transmis soțul Ralucăi Pastramă.

Cei doi sunt împreună din vara anului 2021, iar Raluca Pastramă a declarat, într-un interviu de acum câteva luni, că este foarte fericită alături de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT