Andreea Esca se numără printre vedetele care au ajuns la restaurantul lui Dani Oțil. Faimoasa prezentatoare a Știrilor de la Pro Tv a decis să savureze o supă de cocoș în primă fază, iar apoi un fel principal deosebit.
Dincolo de activitatea sa din televiziune, Dani Oțil și-a deschis și un restaurant. O mulțime de vedete au ajuns aici în ultimele luni de zile. Pentru unii prețurile au fost piperate, în timp ce pentru alții întreaga experiență s-a dovedit a fi un real succes.
Iată că și Andreea Esca a decis să meargă la restaurantul lui Dani Oțil recent pentru un prânz. Vedeta nu doar că a fost încântată de experiență, dar totodată, a făcut și o recomandare pentru urmăritorii ei.
”Super bun”, a scris Andreea Esca într-o postare pe contul personal de socializare, etichetându-l și pe Dani Oțil. Și totuși cât a plătit vedeta pentru întreaga masă și ce preparate și-a ales din meniu?
În primă fază, vedeta a optat pentru o ciorbă de cocoș de curte găluște. De altfel preparatul este unul tradițional. Iar pentru el, Andreea Esca a plătit în jur de 35 de lei. La felul doi însă, surpriza a fost una mare.
Prezentatoarea tv a optat pentru o saramură de caracatiță cu mămăligă. Combinația este una exotică, dar și surprinzătoare când vine vorba de gust. Prețul nu este însă pentru oricine. Andreea Esca a plătit nu mai puțin de 110 lei pentru acest preparat la restaurantul lui Dani Oțil.
Menționăm faptul că meniul este unul destul de variat. Chiar și așa, prețurile nu sunt pentru orice buzunar. O bere la sticlă, spre exemplu, costă 22 de lei, în timp ce un suc costă 16 lei.
Totodată, un ciolan cu purceluș ajunge la 92 de lei. Dani Oțil dezvăluia însă la un moment dat că prețurile sale nu sunt chiar atât de mari, având în vedere zona aleasă, unde există și alte locații de lux.
„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului”, a spus Dani Oțil pe Instagram.