Life

Cât a plătit o studentă pe o porție de mușchi de porc cu piure la cantina Leu de la Politehnica București. A crezut că a primit un bon greșit

Câți bani a dat o studentă pe o porție de mușchi de porc cu piure la cantina leu de la Politehnica București. A crezut că a primit un bon greșit!
04.03.2023 | 13:41
Cat a platit o studenta pe o portie de muschi de porc cu piure la cantina Leu de la Politehnica Bucuresti A crezut ca a primit un bon gresit
Cât a plătit o studentă pe o porție de mușchi de porc cu piure, la cantina Leu. foto Buletin de București
ADVERTISEMENT

Cât a putut să plătească o studentă pe o porție de mușchi de porc cu piure în Capitală la o cantină. Aceasta s-a uitat de două ori pe bon pentru că a crezut că este greșit.

Cât a plătit o studentă pe o porție de mușchi de porc cu piure, la cantina Leu

Se pare că această studentă a avut parte de o surpriză plăcută atunci când a mers la cantina Leu de la Politehnica București, iar atunci când a venit vorba să plătească avea toate motivele să creadă că este posibil ca acesta să fie greșit.

ADVERTISEMENT

Totul pentru că mâncarea a fost foarte ieftină în condițiile în care prețurile la alimente au crescut foarte mult în ultima perioadă.

Un meniu dintr-o porție de mușchi de porc cu piure de cartofi, salată de murături, o chiflă dar și un desertt și o sticlă de apă costă 25 de lei. O porție de mușchi cu piure și salată de varză este doar 15 lei, iar la acest meniu primești și un ștrudel ca desert, a scris Buletin de București.

ADVERTISEMENT

Cantina de la Leu, neîncăpătoare uneori pentru toți studenții doritori

De altfel, prețurile mici și mâncarea bună fac din această cantină din Capitală un loc extrem de căutat, iar în unele momente locul este aglomerat și neîncăpător pentru studenții care vor să mănânce aici.

Conform mărturiilor studenților, aceștia au fost mereu mulțumiți atunci când au mâncat la cantina Leu și surprinși plăcut de prețurile accesibile pentru buzunarele oricui.

ADVERTISEMENT

„Mâncarea mi se pare bună spre foarte bună, depinde de la o zi la alta, dar mereu sunt mulțumit”, a spus Filip, student.

„De obicei, sunt foarte mofturoasă la mâncare, deci pentru mine chiar este o mâncare foarte bună, mereu găsesc de toate”, a spus și Mara.

ADVERTISEMENT

Și la cantina de la Facultate de Drept elevii sunt mulțumiți de ce primesc și de prețuri. Spre exemplu, o ciorbă, o porție de aripioare de pui la cuptor cu legume și o salată au costat 17 lei.

ADVERTISEMENT
Tags: