Life

Cât a plătit o turistă din SUA pe o plăcintă în Cluj-Napoca. „Nu mânca și hârtia”

Prețul plătit de o turistă din SUA pe o plăcintă în Cluj-Napoca. Femeia a rămas impresionată de felul de mâncare încercat.
31.03.2023 | 14:37
Cat a platit o turista din SUA pe o placinta in ClujNapoca Nu manca si hartia
Cât a plătit o turistă din SUA pe o plăcintă în Cluj-Napoca. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O turistă din SUA a încercat o plăcintă în Cluj-Napoca, iar gustarea a impresionat-o. Femeia a vizitat mai multe obiective turistice și a încercat diverse preparate culinare românești.

Câți bani a dat o turistă din SUA pe o plăcintă în Cluj-Napoca

Aflată în vizită în Cluj-Napoca, la cea mai bună prietenă a ei, o turistă din SUA a vrut să viziteze cele mai cunoscute obiective turistice, dar și să încerce diverse preparate tradiționale.

ADVERTISEMENT

Becky s-a oprit la piața Mărăști, acolo unde a fost impresionată de fructele și legumele care se regăseau la tarabele vânzătorilor. Tânăra și-a dorit să încerce cât mai multe activități și să trăiască o zi din viața unui român.

“Prima zi în Cluj. Prietena mea, Becky, vizitează pentru prima dată România și aștepta de mult timp să vină aici. Timp de 6 zile ne vom distra și o să încercăm să facem cât mai multe activități.

ADVERTISEMENT

Pentru început, prietena mea și-a dorit să vadă cum decurge o zi normală din viața unui român”, a spus o utilizatoare de pe Tik Tok, potrivit cancan.ro.

Turista și prietena sa au mers la una dintre cele mai bune patiserii din centrul Clujului. Becky a avut ocazia să încerce pentru prima dată plăcintele românești, așa că a ales un sortiment cu umplutură de fructe de pădure. Tânăra a plătit 6 lei pentru desert.

ADVERTISEMENT

Plăcinta i-a plăcut foarte mult turistei, așa că a împărtășit experiența sa și cu utilizatorii de pe Tik Tok. “Îmi place, este prăjită și delicioasă. Îmi place foarte mult”, a spus aceasta, în timp ce savura plăcinta. “Nu mânca și hârtia”, i-a spus prietena ei, iar internauții au scris numeroase mesaje în secțiunea de comentarii.

Aceștia au îndemnat-o pe turista din SUA să viziteze toate obiectivele din oraș. De asemenea, unii i-au sugerat să încerce și alte preparate tradiționale românești, cum ar fi ciorba sau sarmalele.

ADVERTISEMENT

“Bine ai venit în România. Cluj Napoca este un oraș foarte frumos”, “Ce frumos! Altă cultură, altă mâncare, altfel de oameni. Nu cred că va uita niciodată experiența”, “Sunteți foarte simpatice”, “Sunt atât de multe de văzut acolo”, “Să încerce sarmale, țuică și ciorbă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori.

ADVERTISEMENT