Life

Cât a plătit un cuplu pentru două băuturi pe o celebră insulă din Grecia. Mulți români merg în vacanță aici. ”Înșelătorie totală”

Ce sumă a achitat un cuplu pe două băuturi, pe o renumită insulă grecească. Locul este vizitat de mulți turiști români.
05.07.2024 | 07:40
Cat a platit un cuplu pentru doua bauturi pe o celebra insula din Grecia Multi romani merg in vacanta aici Inselatorie totala
Ce sumă a achitat un cuplu pe două băuturi, pe o renumită insulă grecească. Locul este vizitat de mulți turiști români. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cât a plătit un cuplu pentru două băuturi pe o celebră insulă din Grecia. Mulți români merg în vacanță aici. Au simțit că au fost înșelați și au dorit să tragă un semnal de alarmă legat de practicile operatorilor din zonă.

Ce sumă a achitat un cuplu pe două băuturi, pe o renumită insulă grecească. Locul este vizitat de mulți turiști români

Ce sumă a achitat un cuplu pe două băuturi, pe o renumită insulă grecească. Locul este vizitat de mulți turiști români, fiind luat cu asalt în special de cei cu dare de mână și care vor să se distreze fără să se uite la bani.

ADVERTISEMENT

Doi tineri care au vizitat recent regiunea au rămas cu un gust amar pentru că au plătit enorm pe două licori. Totul a fost făcut public într-o recenzie pe Tripadvisor, unde turista a mărturisit ce a pățit în Mykonos.

Mai exact, a plătit o sumă exagerat de mare la un bar de pe o plajă cunoscută din Grecia. A trebuit să scoată din buzunar circa 700 de lire sterline, o taxă exorbitantă având în vedere că a fost vorba de două băuturi.

ADVERTISEMENT

„Înșelătorie totală! Asigurați-vă că primiți o chitanță înainte de a pleca și verificați-vă cardul de credit deoarece aceștia supraîncasează”, este recenzia lăsată de turiști, conform The Independent.

„Am comandat 2 băuturi pe care le-am văzut ulterior că au fost 51 de euro fiecare. Apoi ne-am întors în State și aveam o taxă de 876 USD în contul nostru. Pentru 2 băuturi!!!”, a mai scris cuplul.

ADVERTISEMENT

Cei doi îi îndeamnă pe turiști să fie extrem de atenți atunci când merg în vacanță și mai ales, să evite acest local. În momentul de față, turiștii păcăliți pe plaja din Grecia încearcă să conteste taxa de aproape 700 de lire sterline pentru că nu au primit niciodată o copie pe hârtie a chitanței.

Cum a reacționat managerul restaurantului din Mykonos, Grecia

Managerul restaurantului din Mykonos, Grecia, Dimitrios Kalamaras, a reacționat imediat cum a citit recenziile venite de la clienții care au trecut pragul localului vara aceasta. Acesta are o altă versiune față de cea a turiștilor.

ADVERTISEMENT

„Șezlongurile noastre vin cu un consum minim, așa că încurajăm toți vizitatorii să verifice meniurile înainte de a plasa comenzile. Aș dori să menționez că meniurile noastre sunt afișate pe tablele de lângă intrare. 

Arătăm prețurile alimentelor și băuturilor noastre pentru a ne informa oaspeții”, susține managerul localului grecesc, mai arată sursa menționată mai devreme. Restaurantul este catalogat ca „o saga modernă de hedonism și răsfăț”.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Rusia, noi amenințări pentru România. Ce l-a enervat pe Putin
Rusia, noi amenințări pentru România. Ce l-a enervat pe Putin
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și...
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și soția, încercând să le omoare și pe ele, falimentase familia și pierduse milioane de euro
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”