Life

Cât a plătit un român prezent la EURO 2024 pentru o supă cu găluște. Suma este fabuloasă chiar și pentru Germania. „Mai bine veniți cu mâncarea de acasă”

Un român prezent la EURO 2024 a fost șocat de prețurile din Germania. Cât a putut să plătească pentru o supă cu găluște, la un restaurant local?
05.07.2024 | 22:19
Cat a platit un roman prezent la EURO 2024 pentru o supa cu galuste Suma este fabuloasa chiar si pentru Germania Mai bine veniti cu mancarea de acasa
Cât a plătit un român la EURO 2024 pentru o supă cu găluște. Foto: bucataras.ro/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român aflat la EURO 2024 s-a lovit de prețurile uriașe din Germania. După ce a comandat o simplă supă cu găluște la un restaurant local, a fost șocat când a primit nota de plată.

Cât a plătit un român prezent la EURO 2024 pentru o supă cu găluște

Mulți români au ales să susțină echipa națională la EURO 2024 pe stadionul din Germania, însă experiența lor în afara meciului s-a dovedit a fi cu totul altă provocare. Mai exact, ei s-au confruntat cu prețuri uriașe la mâncare. Cât a plătit un român pentru o simplă supă cu găluște?

ADVERTISEMENT

Pe stadioanele din Germania, peste 100.000 de români au venit să-și susțină echipa de suflet la EURO 2024. Ei bine, experiența s-a dovedit a fi una costisitoare pentru mulți dintre fani.

Calificarea României în etapele finale ale Campionatului European de Fotbal a adus o mare bucurie suporterilor din țară. Mulți și-au luat concediu și au petrecut câteva zile în Germania pentru a susține în persoană echipa națională, trăind fiecare clipă cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, românii au avut parte și de câteva situații neplăcute. Unul dintre suporterii care a fost prezent la EURO 2024 a împărtășit pe rețelele de socializare cât i-a venit nota de plată, după ce a mâncat la un restaurant din Germania.

Cât l-a costat o supă cu găluște. Românul care se afla la EURO 2024 a postat nota de plată

Înainte de meciuri, el a servit cina la un local din zonă, iar prețurile preparatelor l-au luat complet prin surprindere. Totalul a fost de 87,50 euro, adică aproape 450 de lei

ADVERTISEMENT

O supă de găluște l-a costat 6.50 euro, ceea ce înseamnă aproximativ 33 de lei. Prețurile nu ar fi fost o problemă dacă mâncarea ar fi fost gustoasă, însă el a fost dezamăgit de preparatele comandate. A spus că salata era veche, iar cartofii erau arși. Cu siguranță, nu este un loc pe care îl recomandă sau la care va reveni prea curând.

„Care veniți în Germania, luați-vă mâncare de acasă, că aici e scumpă și proastă rău! Friptura au răzuit-o de pe fundul tigăii în care au ars-o, salata era de anu’ trecut, cartofii sunt de firmă, dar negri de cât au stat la prăjit! Plus că i-au pus în farfurie cu tot cu ulei.

ADVERTISEMENT

Clătita este obiect tăietor-înțepător, preparat în martie 2020. Înghețata este bună, ca este italiană! Kaput! Hai, România! Să nu uit: supa arată ca și cum ar fi spălat vasele în ea, iar găluștele ca și cum le-au luat din scurgerea de la duș. Dar bună rău.”, a scris românul prezent la EURO 2024, pe rețelele de socializare, potrivit romaniatv.net.

ADVERTISEMENT