Sport

Gigi Becali nu se uită la bani! Cât a putut să coste acoperișul bisericii din baza sportivă a FCSB-ului: „E din aur!”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a dezvăluit suma uriașă pe care a plătit-o pentru acoperișul bisericii ridicate în baza sportivă din Berceni.
19.10.2021 | 09:14
Gigi Becali nu se uita la bani Cat a putut sa coste acoperisul bisericii din baza sportiva a FCSBului E din aur
gigi becali
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB-ului a pornit construirea a patru biserici: două în Capitală și două în localitatea Olănești, din județul Vâlcea.

Cât a putut să coste acoperișul bisericii din baza sportivă a FCSB-ului

Gigi Becali susține că acoperișul bisericii din baza sportivă a FCSB-ului l-a costat 100.000 de euro, deoarece este făcut din aur.

ADVERTISEMENT

În același timp, omul de afaceri a dezvăluit că acoperișul celeilalte biserici din Capitală va fi tot din aur și va costa un milion de euro.

„M-a costat 100 de mii numai acoperișul. Am pus acoperiș de aur. Biserica e terminată. Mai am să pun catapeteasma.

ADVERTISEMENT

Păi și la biserica asta din Pipera pe care o fac mă costă 1 milion de euro acoperișul. E din aur. Din Ucraina iau acoperișul.

Fac și eu ce pot și mă rog la Maica Domnului să pot să fac mai mult. Supăr pe cineva? Fac biserici și mănăstiri”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Nu vor fi nici animale de sex feminin!”

Pentru lăcașele de cult din localitatea Olănești, Gigi Becali a cumpărat un teren de 30 de hectare. Potrivit spuselor acestuia, cele două mănăstiri vor fi construite la mare distanță una de cealaltă, pentru ca femeile și bărbații să nu se întâlnească.

Ba mai mult, în apropierea locului unde a fost ridicată deja biserica viitoarei mănăstiri de călugări a fost amplasat un panou cu un mesaj clar: „Proprietate privată! Accesul interzis femeilor”.

ADVERTISEMENT

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin.

Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații. Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, a spus Gigi Becali, pentru Libertatea.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: