Cât absentează Mihai Bălașa și Mihai Roman, după eliminările din meciul FCSB – CFR Cluj

Traian Terzian   
în FCSB
09/01/2019, 17:46
Cât absentează Mihai Bălașa și Mihai Roman, după eliminările din meciul FCSB – CFR Cluj GALERIE FOTO
Mihai Bălașa și Mihai Roman, eliminați în meciul FCSB - CFR Cluj 0-2, au aflat cât absentează

Fotbaliștii Mihai Bălașa și Mihai Roman, eliminați în meciul FCSB – CFR Cluj 0-2, ultimul disputat în 2018 în Liga 1 Betano, au aflat cât absentează. Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal s-a întrunit pentru a stabili pedepsele pe care le vor primi cei doi jucători ai vicecampioanei României.

Mihai Roman a fost primul jucătoru eliminat în partida FCSB – CFR Cluj 0-2. Mijlocașul a văzut direct cartonașul roșu după o intrare dură asupra lui Alex Ioniţă. Decizia arbitrului Sebastian Colțescu a fost contestată vehement de fundașul Mihai Bălașa, care a încasat un cartonaș galben. În minutele de prelungire, centralul a dictat penalty pentryu ardeleni, Bălașa a protestat din nou, iar Colțescu nu a stat pe gânduri și i-a arătat al doilea avertisment, trimițându-l astfel la cabine mai devreme.

Mihai Bălașa și Mihai Roman vor absenta la meciul cu Dunărea Călărași, după eliminările din meciul FCSB – CFR Cluj

În urma eliminărilor din meciul FCSB – CFR Cluj, Mihai Bălașa și Mihai Roman vor absenta câte o etapă și au priomi o penașlitate sportivă de cțte 740 de lei. Cei doi vor rata meciul din deplasare cu Dunărea Călărași, din etapa cu numărul 22 a Ligii 1 Betano, care va însemna debutul într-un meci oficial pe banca celor de la FCSB a antrenorului Mihai Teja. Partida este programată în 2 februarie, de la ora 14:00.

Mihai Bălașa și Andrei Cristea în duel pentru balon în meciul Poli Iași - FCSB
Mihai Bălașa și Andrei Cristea în duel pentru balon în meciul Poli Iași – FCSB

Fundașul formației CFR Cluj, Andrei Mureșan, eliminat și el în minutele de prelungire ale întâlnirii de pe Arena Națională cu FCSB, a primit tot o etapă de suspendare și 740 de lei amendă. Aceeași sancțiune a încasat și mijlocașul Boubacar Fofana, de la Gaz Metan Mediaş, care a fost eliminat la meciul cu U Craiova. Mureșan va lispi la partida CFR Cluj – FC Hermannstadt, care este programată la 2 februarie, de la ora 20:00, în timp ce Fofana nu va putea juca în meciul Gaz Metan Mediaș- Astra Giurgiu, care va avea loc la 1 februarie, de la ora 20:00.

Închide ×