Life

Cât ar fi trebuit să plătească Culiță Sterp dacă nu se înțelegea cu producătorii de la Survivor România 2021! Suma e uriașă

Culiță Sterp pare să fi fost într-o situație cu adevărat dificilă din cauza Survivor România 2021 în momentul în care a renunțat la emisiune pentru a fi alături de Daniela, iubita lui însărcinată.
10.06.2021 | 15:43
Cat ar fi trebuit sa plateasca Culita Sterp daca nu se intelegea cu producatorii de la Survivor Romania 2021 Suma e uriasa
Culita Sterp a reununtat la bani seriosi prin abandonul de la Survivor Romania 2021
ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Culiță Sterp putea să ajungă să plătească daune uriașe pentru că a refuzat să mai participe la Survivor România 2021.

Ce daune avea de plătit Culiță Sterp după Survivor România 2021

Clauzele din contractul cu Survivor România 2021, susțin sursele FANATIK, prevăd daune uriașe în cazul în care unul dintre concurenți decide să abandoneze voluntar și refuză să mai intre pe traseele din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Evident, Culiță Sterp, una dintre vedetele cu mare priză la public, avea și el trecute în contract daune în cazul în care decide, de la sine, să plece acasă. Iar suma trecută în dreptul obligațiilor se ridică, susțin sursele noastre, la 100.000 de euro.

Ba chiar mai mult, la daunele cu pricina, așa cum și Culiță Sterp a recunoscut, se putea adauga și o amendă din suma negociată, prin contract, pentru participarea la Survivor România 2021, sumă impresionantă, de ordinul sutelor de mii de euro.

ADVERTISEMENT

”Au fost zvonuri că nu mi-aș primi banii, că voi fi afectat pentru că am renunțat. Nu este așa. Din contră, producătorul mi-a dat 1000 de euro în plus în cont pentru copilaș. A zis să-i cumpăr un cadou. Sincer, am rămas uimit. Mă bucur că m-au înțeles. Sunt niște oameni minunați. Nu am plătit despăgubiri”, a spus Culiță Sterp, într-un vlog.

Ce nu a spus Culiță Sterp despre abadonul de la Survivor România 2021

Conform informațiilor FANATIK, Culiță Sterp anunțase că vrea să plece acasă încă de la începutul lunii mai, iar la acea vreme producătorii au refuzat să îi permită.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Culiță Sterp a reușit să îi îmbune pe cei de la Survivor România 2021 folosindu-se de un amestec între ”vorba dulce” și amenințări voalate.

Culita Sterp
Culita Sterp voia sa abandoneze Survivor Romania 2021 inca de la inceputul lunii mai Sursa foto: Facebook

Mai exact, ne-a dezvăluit cineva din staff-ul emisiunii, Culiță Sterp le-a spus că singura lui dorință este să ajungă acasă, și, plângând, le-a cerut să îi permită asta. În caz contrat, a precizat artistul, ar fi avut grijă să nu mai câștige puncte pe traseu, ba chiar, a sugerat artistul, ar fi la un pas de o ieșire nervoasă în genul celor petrecute între Ștefan și Zanni.

ADVERTISEMENT

Văzând că, totuși, Culiță Sterp continuă să intre pe traseu și că nu face niciun gest necugetat, producătorii au decis să îi permită abandonul, lucru care s-a și întâmplat acum câteva săptămâni, în momentul în care Faimosul, înainte de începerea înfruntărilor, a anunțat că refuză să mai intre pe traseu.

Cât a pierdut, de fapt, Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România 2021

Culiță Sterp era unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de la Survivor România 2021 și, dintre cei rămași în competiție, el provoca cele mai mari ”cheltuieli”, abandonul său aducându-le producătorilor o economie serioasă.

Mai exact, conform informațiilor FANATIK, Culiță Sterp era plătit, săptămânal, cu 3.500 de euro. Iar cum Survivor România 2021 va mai dura cel puțin 5 săptămâni, în fapt, Culiță Sterp a pierdut prin abandanul său, o sumă frumoasă de bani.

Culiță Sterp, unul dintre cei mai eficienți concurenți de la Survivor România 2021, era cotat, chiar și de casele de pariuri, ca fiind unul dintre finaliști, iar asta înseamnă că retragerea lui din concurs, înainte de disputarea finalei, adică cu 8 săptămâni mai devreme, i-a adus o ”gaură” în buget de peste 25.000 de euro.

Culiță Sterp va deveni tată dintr-un moment într-altul

Culiță Sterp așteaptă cu nerăbdare să devină tatăl unui băiețel, ziua de 10 iunie fiind, în fapt, termenul dat de medici pentru ca fiul Faimosului să se nască.

De altfel, deja, Culiță Sterp și Daniela au pregătit camera bebelușului, au cumpărat hainele necesare, căruciorul de copil, singurul lucru pe care îl mai așteaptă este ca iubita Faimosului să intre în travaliu și să nască.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Rezultate simulare Evaluarea Naţională 2024. Proba unde s-a picat pe capete: 57% dintre...
Rezultate simulare Evaluarea Naţională 2024. Proba unde s-a picat pe capete: 57% dintre elevi au luat sub 5
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Rezultatele simulării Evaluării Naționale 2024. Câți elevi au luat nota zece
Rezultatele simulării Evaluării Naționale 2024. Câți elevi au luat nota zece
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă