Sport

Cât ar trebui Gigi Becali să plătească pentru a-l transfera la FCSB pe David Miculescu: ”E un jucător care și-ar merita investiția”

David Miculescu este unul dintre cei mai interesanți jucători din Casa Pariurilor Liga 1, iar Gigi Becali a încercat cu insistență să-l transfere la FCSB de la UTA Arad.
03.05.2022 | 23:46
Cat ar trebui Gigi Becali sa plateasca pentru al transfera la FCSB pe David Miculescu E un jucator care siar merita investitia
David Miculescu este unul dintre cei mai interesanți jucători din Casa Pariurilor Liga 1, iar Gigi Becali a încercat cu insistență să-l transfere la FCSB de la UTA Arad. Sursă foto: Ciprian Petcut/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că finanțatorul ”roș-albaștrilor” a făcut o ofertă de 700.000 de euro, dar arădenii nu au lăsat din prețul de un milion de euro și până la urmă i-au prelungit contractul mijlocașului.

Transferul lui David Miculescu la FCSB l-ar costa pe Gigi Becali peste un milion de euro

Fostul internațional Florin Prunea consideră că suma corectă pentru transferul lui David Miculescu ar fi de 800.000 de euro, dar în același timp crede că dacă Gigi Becali îl vrea acum la FCSB trebuie să scoată o sumă mult mai mare.

ADVERTISEMENT

”Ăsta mic a semnat prelungirea contractului. Eu cred că oricine are un preț, e și cazul lui Miculescu. Cu siguranță că dacă cei de la UTA vor dori… dar cred că în momentul de față, dacă a semnat prelungirea contractului, va fi mai mult de un milion. Un milion a fost când era la final de contract, înainte cu șase luni, părerea mea.

Miculescu e clar că face parte din nucleul ăsta de băieți tineri de viitor care nu sunt mulți, 6-7 jucători: Octavian Popescu, Rareș Ilie, Sefer… Dar e un jucător care, din punctul meu de vedere, și-ar merita investiția”, a declarat Prunea, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

În viitor va fi mai greu să cumperi de la UTA

Fostul portar a spus că dacă UTA își va schimba patronul și va avea un buget mai mare nu se va mai despărți așa ușor de David Miculescu, în ciuda faptului că între arădeni și FCSB au mai existat afaceri rentabile.

”Gigi a mai făcut afaceri cu UTA și a ieșit pe plus cu 12 milioane (n.r. – cu Dennis Man), o grămadă de bani. N-aș plăti mai mult de 800 de mii plus un procent dintr-un viitor transfer al lui Miculescu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, să nu uităm că la UTA lucrurile au început să se miște, probabil va fi o altă echipă de management și va fi mai greu să cumperi de acolo. Nu îl mai cumperi așa ușor pe Miculescu dacă va fi un buget mai mare”, a încheiat Florin Prunea.

Cum s-a transformat Miculescu

La doar 20 de ani, David Miculescu este deja la al 5-lea sezon în tricoul ”Bătrânei Doamne” din Arad. În campionatul 2019/2020 a devenit om de bază la UTA. Promovarea echipei în primul eșalon și evoluțiile constant bune l-au adus și în circuitul echipelor naționale de juniori și tineret.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al echipei UTA, Laszlo Balint, a vorbit despre calitățile care l-au transformat pe David Miculescu într-un fotbalist ”aproape” complet. Tehnicianul este convins că fostul lui elev va ajunge un jucător important, într-un campionat puternic.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,90 este cota pentru „ambele marchează și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT