Life

Cât ar trebui să plătești pentru a arăta ca Wednesday Addams. Doar un sacou este 4.000 de dolari

Cât costă ținutele lui Wednesday Addams. Sumele exorbitante pentru care ai putea arăta ca personajul din celebrul serial.
05.12.2022 | 14:34
Cat ar trebui sa platesti pentru a arata ca Wednesday Addams Doar un sacou este 4000 de dolari
Cât ar trebui să plătești pentru a arăta ca Wednesday Addams. Foto Colaj Fanatik / Netflix
ADVERTISEMENT

Wednesday Addams este frenezia momentului pe Netflix, dar și pe rețelele de socializare, unde tot mai mulți oameni vor să se îmbrace ca faimosul personaj.

Cât ar trebui să plătești pentru a arăta ca Wednesday Addams

Cât ar trebuie să plătești pentru a arăta ca faimosul personaj din serialul cu același nume de pe Netflix?

ADVERTISEMENT

Vestea proastă este că ar trebui să ai un buget consistent pentru a face acest lucru, deoarece numai un sacou este 4.000 de dolari.

Iată cât ar costa unele piese vestimentare purtate de faimosul personaj în celebrul serial de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, o rochie asemănătoare cu cea în Wednesday Addams merge la bazinul de înot și eliberează piranha costă în jur de 1500 de dolari. Există și o variantă mai ieftină a acestei rochii, de aproape de 500 de dolari.

Sacoul Thom Browne Cropped Pinstripe Blazer asemănător cu cel pe care îl poartă Wednesday Addams după ce ajunge la Nevermore costă nu mai puțin de 4330 de dolari.

ADVERTISEMENT

Pentru a combina stilul și să ajungem la un look similar cu cel al uniformei tinerei care este alergică la culori putem alege o cămașă de la Victoria Beckham, în valoare de 639 de dolari.

Fusta cu pliuri este și ea extrem de scumpă și depășește 1000 de dolari. O alegere similară este disponibilă după căutarea Sacai Pinstripe Pleated Midi Skirt.

ADVERTISEMENT
Prețuri haine
Prețuri haine. Foto colaj Fanatik

Hanorc și bluză de aproape 2.000 de dolari pentru Wednesday Williams

Ținută lejeră purtată de Wednesday Addams la un moment dat în serial este și ea destul de scumpă. Tânăra poartă o bluză cu dungi și un hanorac de culoare neagră.

Alegerile sunt unele de la designeri faimoși, cum ar fi Balenciaga sau Balmain. Balmain Stripe Pattern T-shirt costă aproape 650 de dolari și hanoracul Balanciaga este  1,120 de dolari.

O variantă mai accesibilă a aceleiași ținute purtate de Wednesday Addams poate fi obținută cu o bluză cu dungi de la Comme Des Garçons Play Double-heart Logo Striped T-shirt, de 170 de dolari, și o jachetă The North Face Fleece Jacket, de 286 de dolari.

Rochia neagră purtată de tânăra Wednesday Addams are și ea multe variante în lumea modei, dintre care cea mai ieftină este aproape 700 de dolari, iar cea mai scumpă este peste 5000 de dolari.

ADVERTISEMENT