Life

Cât au ajuns să coste șezlongurile și băuturile în Thassos. Deși sezonul abia a început, prețurile nu mai sunt pe placul românilor: „De ce să dai banii pe niște fițe?”

Cât costă șezlongurile în Thassos, la început de sezon. Vacanțele din Grecia nu mai sunt la fel de convenabile pentru români.
24.06.2024 | 10:52
Cat au ajuns sa coste sezlongurile si bauturile in Thassos Desi sezonul abia a inceput preturile nu mai sunt pe placul romanilor De ce sa dai banii pe niste fite
Ce preț a ajuns să aibă un șezlong în Grecia. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Românii au început deja vacanțele în Grecia, dar nu mai sunt la fel de mulțumiți ca în anii trecuți. Prețurile pentru șezlonguri au crescut și mulți se plâng că nu-și mai permit, nici măcar în vacanțe, să se relaxeze.

Cât au ajuns să coste șezlongurile în Thassos

S-a dat startul concediilor în Grecia, iar românii așteaptă vacanțele de vară ale celor mici pentru a putea pleca. Thassos este una dintre destinațiile favorite, dar nu mai este ca pe vremuri, se plâng oamenii.

ADVERTISEMENT

Prețurile au crezut destul de mult. Nu doar atunci când vine vorba de cazare, dar și la șezlonguri și băuturi. Un român plecat cu familia a povestit experiența și a dezvăluit că pentru două șezlonguri și două băuturi a plătit 50 de euro.

„Hello! Tocmai am fost la Paradise Beach și vreau să vă spun prețurile de la plaja din fotografie (cea în purpuriu). Pentru două șezlonguri și o umbrelă + 4 băuturi, 25 euro de persoană.

ADVERTISEMENT

Deci 50 total! Am zis ca să știți ce buget e necesar în cazul în care doriți să vă petreceți ziua aici. Mai este amenajat capătul plajei dar nu am fost până acolo să întreb ce prețuri au. Zi frumoasă!”, a scris bărbatul pe Forum Thassos. 

Părerile sunt împărțite

În secțiunea de comentarii, oamenii s-au împărțit în două tabere. Unii sunt de părere că, într-adevăr, prețurile din Grecia sunt mai mari decât în anii trecuți. Alții spun, totuși, că depinde de condițiile pe care le vrei.

ADVERTISEMENT

„Și dacă îți iei șezlongul tău de acasă cu umbreluța, nu e mai ok? De ce să dai banii pe niște fițe? Ai dat 300 lei pe un șezlong și îți petreci toată vacanța cu el, în Thassos. Iar cu banii de ‘fițe’ vizitezi toată insula, închiriezi biciclete, un jeep, măcar să știi pentru ce cheltui bănuții”, a spus cineva.

„Nasol așa, dacă nici în concediu să te răsfeți, să te simți bine…să te gândești numai la bani…asta e stres deja”, este părerea unei alte persoane. Turiștii români își dau seama că destinația lor preferată de vacanță nu se mai ridică la așteptări.

ADVERTISEMENT

„”Așa se întâmplă când se intervine globalizarea….așa cum se spunea pe forum. Thassosul se schimbă urât, foarte urât. Banii sunt la putere, succesul și combinațiile unora, care au intrat pe piață schimbă radical totul. În 2018 când am venit pentru prima dată era spectaculos. Am, sper să fie o vacanță plăcută, dar cred că va fi ultima aici. Doamne ajută să mă înșel…zic”,  a subliniat cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: