Life

Cât au costat rochiile purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck. Sunt create de un designer renumit

Jennifer Lopez nu s-a uitat la bani în ziua în care și-a unit destinul cu actorul Ben Affleck. Câți bani a scos din buzunar pentru cele trei rochii de mireasă.
25.08.2022 | 21:44
Cat au costat rochiile purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck Sunt create de un designer renumit
Câți bani a dat Jennifer Lopez pe rochiile de la nunta cu Ben Affleck. Aparțin unui creator celebru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât au costat rochiile purtate de artista în vârstă de 53 de ani la nunta cu starul de 50 de ani. Ținutele au fost create de un designer renumit și sunt de-a dreptul spectaculoase, cu trenă imensă și cu pietre prețioase.

Câți bani a dat Jennifer Lopez pe rochiile de la nunta cu Ben Affleck. Aparțin unui creator celebru

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit religios la conacul de lux deținut de actor în statul american Georgia, eveniment la care cântăreața a purtat trei ținute diferite. Rochiile de mireasă au fost create de un designer renumit.

ADVERTISEMENT

Ralph Laurent este creatorul de modă care a cusut ținutele îmbrăcate de artistă, în ciuda faptului că acesta nu realizează astfel de obiecte vestimentare. Designerul a trecut peste această ”regulă” datorită prieteniei pe care o are cu vedeta.

Un stilist consultat de Daily Mail a declarat că rochiile de mireasă au costat peste 3 milioane de dolari. Una dintre ținutele pentru nunta cu tematica Vechiul Hollywood, cea cu perle și cristale Swarovski, ar fi estimată între 1 și 2 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, rochia purtată la altar, care a avut peste 1.000 de volane și 500 de metri de material, cu guler înalt ar fi costat aproximativ 1 milion de dolari. Este vorba de o ținută care nu are perle sau pietre prețioase, ci o trenă de peste 20 de metri.

Cea de-a treia ținută, cu pietre Swarovski în partea frontală, este estimată tot la 1 milion de dolari, o sumă care nu valorează prea mult având în vedere că Jennifer Lopez are o avere de peste 400 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă la conac

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut parte de o nuntă spectaculoasă la conac, unde le-au fost alături familia, copiii și persoanele apropiate. Pe listă s-au aflat circa 135 de invitați, care au fost rugați să poarte ținute albe.

Tema nunții a fost Vechiul Hollywood, imaginile de la petrecere fiind realizate de un fotograf profesionist. Cea care le-a făcut publice a fost chiar celebra cântăreață, pe blogul personal.

ADVERTISEMENT