ADVERTISEMENT
Life

Cât câștigă Cristina Șișcanu pentru o postare pe Instagram. Tarifele ei i-au uimit pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Raluca Ilie | 06.11.2020 | 16:18
Cât câștigă Cristina Șișcanu pentru o postare pe Instagram. Tarifele ei i-au uimit pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities
Cristina Șișcanu a lansat un atac uluitor la adresa lui Cătălin Botezatu. Ce a zis despre celebrul designer. Sursa foto: Instagram

Cristina Șișcanu a mărturisit în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” câți bani a primit pentru o postare de pe Instagram, iar suma i-a uimit pe jurați.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este o vedetă foarte activă pe rețelele de socializare, unde are sute de mii de fani. Aceasta câștigă bani frumoși din promovările pe care le face în mediul online.

Partenera de viață a prezentatorului TV Mădălin Ionescu a fost provocată de Maurice să spună care sunt tarifele sale cu privire la reclamele și promovările de pe Instagram.

Cât câștigă Cristina Șișcanu pentru o postare pe Instagram. Tarifele ei i-au uimit pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities

Criștina Șișcanu este o prezență controversată în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a făcut mărturisiri surprinzătoare. Fiind foarte dedicată fanilor din mediul online, aceasta a dezvăluit suma pe care o încasează pentru o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a fost cel care și-a exprimat curiozitatea cu privire la acest subiect, iar jurnalista în vârstă de 36 de ani i-a răspuns acestuia la întrebare, răspunsul ei uimindu-i pe jurați.

,,Dar ce tarife ai tu? Chiar vreau să aflu. Ce tarife ai tu de exemplu pentru o postare pe Instagram, aş vrea să ştiu. Între cât şi cât”, a întrebat criticul de modă Maurice Munteanu.

,,Nu pot să spun. 500, 700 de euro, depinde. Chiar vreau să vă spun că mi-a părut rău că am cerut o dată aşa de puţin pentru că a fost un video pe care l-am postat şi pe facebook şi a făcut peste un milion de vizualizări”, a spus Cristina Şişcanu.

ADVERTISEMENT

În continuare, Cătălin Botezatu s-a arătat surprins de răspunsul Cristinei, motiv pentru care a întrebat dacă vedeta se afla într-o ipostază provocatoare, lucru care ar putea justifica numărul record de vizualizări.

,,Erai goală?”, a întrebat-o Catălin Botezatu.

,,Nu, eram într-un sacou, o postare în magazinul respectiv, e un brand mare de articole sportive şi mi-a părut rău că am cerut doar atât că a fost o postare cu succes”, a mărturisit Cristina Şişcanu.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a avut discuții aprinse cu multe dintre colegele ei. Una dintre acestea a fost Bianca Rus, care, după ce a fost eliminată din competiție, a publicat un mesaj în mediul online pentru Cristina Șișcanu. Interpreta s-a arătat deranjată de faptul că soția lui Mădălin Ionescu îi pronunță acesteia numele în emisiune, chiar și după ce a părăsit reality show-ul.

,,După plecarea mea din emisiune, Cristina văd că nu are subiecte de discuţie şi aduce în atenţie numele Bia. Draga mea, dacă nu mai ai subiecte de discuţie, du-te acasă! Ce tot vorbeşti tu de Bia? Pe bune, chiar nu înţeleg ce trebuia să mă pomenească pe mine!”, a spus Bianca Rus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!