News

Cât câștigă lunar managerul Spitalului Foișor, unde pacienții au fost evacuați în toiul nopții

12.04.2021 | 17:58
Cat castiga lunar managerul Spitalului Foisor unde pacientii au fost evacuati in toiul noptii
Cât câștigă lunar managerul Spitalului Foișor, unde pacienții au fost evacuați în toiul nopții. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK vă spune cât câștigă lunar managerul Spitalului Foișor. Pacienții au fost evacuați în toiul nopții din respectiva instituție sanitară.

Veniturile managerului Spitalului Foișor sunt unele consitente. Medicul câștigă lunar sume importante, venituri stânse din trei salarii, care însumează aproximativ 6.200 de euro.

ADVERTISEMENT

Cristian Ioan Stoica se află în funcția respectivei unități sanitare din anul 1997. El a intrat în atenția opiniei publice vineri, 9 aprilie, când a fost acuzat că ar fi întârziat evacuarea pacienților.

Cât câștigă lunar managerul Spitalului Foișor, unde pacienții au fost evacuați în toiul nopții

Potrivit ultimei declarații de avere, cea aferentă anului 2019, Cristian Ioan Stoica are trei surse de venit. Cele mai însemnate sume le câștigă din salariul obținut pentru prezența la catedra Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila, 197.338 lei anual.

ADVERTISEMENT

Pentru postul din cadrul Spitalului Foișor, managerul primește 164.907 lei. De la Academia de Științe Medicale, medicul primește 3.191 de lei. Astfel, valoarea lunară a veniturilor sale ajunge la 6.189 euro. Medicul este recunoscut drept un profesionist desăvârșit, iar ca manager, ca fiind unul autoritar.

Al a fost acuzat de Ministerul Sănătății că a întârziat eliberarea documentelor necesare pentru evacuarea pacienților din unitatea sanitară pe care o conduce. Discuțiile cu privire la transformarea spitalului în unitate Covid-19 nu erau recente.

ADVERTISEMENT

„Spitalul Foişor a fost informat încă de dimineaţă despre iminenţa transformării spitalului (în spital COVID). Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au fost la spital încă de la orele 11:00”, a transmis MS.

La orele 19:00, managerul încă nu întocmise documentele necesare pentru eliberarea avizului temporar. Întârzierea nepermisă a pus o parte din pacienţii spitalului într-o situaţie regretabilă. Modul cum a decurs evacuarea este regretabil şi ne-am dori ca aceste imagini să nu mai fie vreodată repetate,” a adăugatinstituția.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu este primul scandal în care medicul este implicat. În trecut, în luna martie a anului trecut, el a ignorat ordinul ministrului Sănătății de la vremea respectivă de a opri temporar toate operațiile non-critice. Medicul și-a rezervat o sală de operație, unde urma să facă două intervenții chirurigicale, fără a lua în considerare deciziile Ministerului Sănătății.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cum să îți reduci perioada de creditare. Metoda preferată de tot mai mulți...
Cum să îți reduci perioada de creditare. Metoda preferată de tot mai mulți români
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii