Life

Cât câștigă Narcisa Birjaru după ce s-a angajat bucătăreasă pentru Cristi Borcea? Exclusiv

După ce a câștigat Chefi la Cuțite și a trecut euforia victoriei, Narcisa Birjaru a decis să își urmeze noua carieră, motiv pentru care s-a și angajat la hotelul deținut de Cristi Borcea, la Olimp.
15.07.2021 | 13:17
Cat castiga Narcisa Birjaru dupa ce sa angajat bucatareasa pentru Cristi Borcea Exclusiv
Narcisa Birjaru Lucreaza la un restaurant de tip all-inclusive pentru bani grei Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a câștigat Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru a așteptat săptămâni la rândul pentru a intra în posesia premiului de 30.000 de euro, iar cum acesta întârzia, a acceptat o ofertă cât se poate de bună, la mare, la hotelul lui Cristi Borcea.

De ce s-a angajat Narcisa Birjaru la hotel?

Surse foarte bine informate din preajma câștigătoarei de la Chefi la Cuțite au dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, motivele pentru care Narcisa Birjaru a acceptat să plece din București pentru un serviciu sezonier, pe litoral, în Olimp.

ADVERTISEMENT

Astfel, spun sursele noastre, deși Narcisa Birjaru este încadrată, ca angajat, în postul de ajutor de bucătar, studiile sale nefiind suficiente pentru a fi bucătar în acte, câștigătoarea Chefi la Cuțite a negociat un job cât se poate de bun pentru ea și coordonează, în fapt, tot ce ține de bucătăria hotelului.

Astfel, susțin sursele FANATIK, pe lângă un venit lunar care depășește lejer 1.500 de euro, Narcisa Birjaru a cerut și alte beneficii, iar cei de la hotelul lui Cristi Borcea l-au acceptat fără să stea pe gânduri chiar dacă, în fapt, cheltuielile necesare fac ca tânăra câștigătoare au crescut substanțial.

ADVERTISEMENT

În plus, susțin sursele noastre, Narcisa și-ar fi dorit un post sezonier, nu de altceva, dar speranțele ei legate de o carieră în bucătărie sunt legate de restaurantele de lux care, până acum, au cam întârziat cu ofertele.

Ce a cerut Narcisa Birjaru ca să se angajeze

Conștientă că, ajunsă câștigătoare al celui de-al nouălea sezon de la Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru poate emite pretenții, simpatica fostă concurentă a profitat la maximum.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă dreptul de a lua decizii cu privire la meniul restaurantului de lux din Olimp, Narcisa Birjaru a solicitat și cazare și mâncare, din partea casei, pe întreaga durată a verii, nu doar pentru ea, ci și pentru partenerul ei de viață, Alex. Iar acesta, spun sursele noastre, este cât de des poate alături de Narcisa Birjaru, la mare.

Alex, sotul Narcisei Birjaru
Alex, sotul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cutite, profita la maximum de beneficiile serviciului acesteia. Sursa foto: Instagram

E adevărat, ne-au mai explicat sursele noastre, Narcisa Birjaru muncește din greu pentru a fi pe placul patronatului de la hotelul la care lucrează. Ba chiar, se pare că face tot ce îi stă în putință pentru a pregăti mâncare cât se poate de gustoasă la restaurantul hotelului, chiar dacă acesta este de tip ”bufet suedez” și nu are, decât la cerere, meniu ”a la carte”.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru, atacată că lucrează la ”împinge tava”

De-a lungul ultimelor luni, Narcisa Birjaru a fost atacată, chiar și de foști colegi de la Chefi la Cuțite, pentru calitățile ei ca și bucătar, ironiile la adresa ”tocăniței țigănești” fiind suficient de acide.

Mai mult, dacă alți concurenți de la Chefi la Cuțite din acest sezon lucrează la restaurante cu ștaif, Narcisa Birjaru a ajuns să lucreze la unul la care accentul nu este pus pe mâncarea în stil de ”fine dinning”, ci cade mai mult pe cantitate, fiind în stil de bufet suedez.

Cu toate acestea, Narcisa Birjaru susține că respectivul loc de muncă este cel potrivit pentru ea și că, în ciuda faptului că mâncarea nu este aranjată așa cum se făcea la Chefi la Cuțite, ea simte că face ceea ce trebuie.

”Este restaurantul unui hotel gen all-inclusive. Sunt sigură ca mulți dintre voi ați fost in vacanțe prin străinătate unde ați mai văzut genul ăsta de restaurant. Meniul este cu autoservire, dar și a la carte. Va aștept aici să vă convingeți, veți vedea farfurii frumoase”, a încercat să replice Narcisa Birjaru celor care îi spun că se face de rîs lucrând la un restaurant de masă, nu la unul de lux.

Narcisa Birjaru, ”uitată” de Scărlătescu

După ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu spunea că o va angaja în restaurantul pe care îl va deschide. Iar Narcisa a tot așteptat acest șlucru, doar că cel care a coordonat-o și a susținut-o la Chefi la Cuțite a tot întârziat să își deschidă locația dorită.

Așa că, văzând că succesul la care spera și colaborările care i se propuneau nu erau așa cum și-ar fi imaginat ea, ofertele de muncă fiind destul de puține, Narcisa Birjaru a decis să se angajeze sezonier, la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp, iar din toamnă să spere la oferte mai bune.

Narcisa Birjaru a câștigat marele premiu de la Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru a reușit să câștige Chefi la Cuțite și, totodată, să provoace controverse cât se poate de aprinse în România cu această victorie, ea fiind văzută ca o bucătăreasă talentată, dar fără tehnicile necesare pentru a fi un chef cu adevărat.

De altfel, chiar și în finala Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru a fost acuzată că ar fi profitat, de fapt, de talentul și tehnica celor din echipa ei pentru a completa perfect meniul pe care îl avea de făcut.

Cu toate acestea, Narcisa Birjaru a câștigat marele premiu de la Chefi la Cuțite în valoare de 30.000 de euro, bani pe care, spunea ea, îi va folosi pentru a se muta, alături de Alex, partenerul ei de viață, într-o casă nouă.

ADVERTISEMENT