News

Cât câștigă un român la abatorul din Germania afectat de Covid-19. Dezvăluirea lui Ion Țiriac: ”Nu așa arată sclavagismul”

27.06.2020 | 12:22
Cat castiga un roman la abatorul din Germania afectat de Covid19 Dezvaluirea lui Ion Tiriac Nu asa arata sclavagismul
Cât câștigă un român la abatorul din Germania afectat de Covid-19. Dezvăluirea lui Ion Țiriac: ”Nu așa arată sclavagismul”. Sursa foto: news.yahoo.com
ADVERTISEMENT

Cât câștigă un român la abatorul din Germania afectat de Covid-19? Iată o întrebare la care omul de afaceri Ion Țiriac a oferit un răspuns clar și direct.

În contextul focarului izbucnit la abatorul din localitatea Rheda-Wiedenbrück, în presă s-a vehiculat faptul că în unitatea de producție ar fi condiții dificile de activitate.

ADVERTISEMENT

Fostul mare sportiv Ion Țiriac, actualmente om de afaceri și prieten cu deținătorul abatorului din Germania, sare în apărarea acestuia și spune că muncitorii fabricii sunt respectați din toate punctele de vedere.

Ion Țiriac a dezvăluit cât câștigă un român la abatorul din Germania afectat de Covid-19

Recent, Ion Țiriac i-a luat apărarea amicului său, miliardarul neamț Clemens Tonnies, proprietarul imensului abator acuzat că, din cauza condițiilor precare de muncă și de cazare, a favorizat apariția unui focar de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din România dezvăluie faptul că are încredere mare în prietenul său din Germania, despre care spune că este un patron care respectă angajații, dovadă în acest sens fiind și salariile destul de mari.

”S-a scris că sunt prieten cu Clemens Tönnies. Așa e. Dar eu pentru omul ăsta bag mâna în foc. Uitați, eu am statele de plată, fără nume și date, bineînțeles, ale mai multor muncitori români de acolo. Neamțul îi respectă pe oamenii săi, eu rar am văzut un om atât de serios.

ADVERTISEMENT

Clemens Tonnies e cel mai mare măcelar din Europa cu fabrica lui unde are mii de angajați și taie zeci de mii de porci. Își plătește oamenii din fabrică, mă refer la muncitori, cu salarii de 3.000 de euro spre 2.000 de euro. Vorbesc în sume nete, atenție!”, a spus Țiriac pentru Libertatea.

Țiriac: ”Nu așa arată sclavagismul”

Din spusele lui Țiriac, Tonnies este extrem de afectat de situația în care s-a ajuns cu muncitorii străini din abatorul pe care îl deține.

ADVERTISEMENT

”El e afectat acum, e supărat, normal că nu e bine cu ce se întâmplă pentru că ține cu adevărat la oamenii lui. Pentru Clemens, eu bag mâna în foc! Rețineți: la el, românii câștigă și 3.000 de euro pe lună, nu așa arată sclavagismul!”, a mai spus Țiriac pentru sursa citată.

Aproape 1.000 de muncitori români de la abatorul de carne din Germania au fost confirmați cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT